Bizarr testkezelések gazdagoknak

Címkék: kezelés, szépülés, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egyre több spa alkalmaz világszerte bizarr módszereket vendégei szépülésére. A regeneráló, ám egyúttal őrült kezelések között találunk delfines, madárürülékes vagy éppen gondolás megoldásokat is.

A halak, a fülemülék és a kígyók egykor csak az állatvilág szereplőiként jöhettek szóba, ám mára a tehetős ügyfeleket kiszolgáló spák figyelmét is felkeltették. A szépségközpontok kúrái között nem csak állatok játszanak főszerepet, hiszen számos egyéb, őrült módszerrel is kecsegtetik a szépülni vágyó ügyfeleket.

A halak az elhalt bőrt rágcsálják le

Május 1-jétől Magyarországon is elérhető az az arckezelés, amelynek során 24 karátos aranylemezzel borítják be a szépülni vágyók arcát. A budapesti Szép Heléna Kozmetikai Szalon Umo luxuskezelése során színtiszta aranylapocskákkal fedik be a vendégek arcát, amely után feszesebb és bársonyosabb lesz a bőr.

Egyes források szerint már Kleopátra is színarany éjjeli aranypakolással tartotta karban arcbőrét, és a jelek szerint a csillogó szépségfortélyra ma is van igény. A japán Umo cég kezelését a Beautyworld Japan szépségipari kiállításon mutatták be, azóta a világ számos pontján alkalmazzák.

A velencei gondolamasszázst a Hotel Ciprianiban próbálhatják ki a szépülni vágyók. A Casanova Spában előjegyezhető program során a világ egyik legromantikusabb városát tekinthetjük meg egy gondolában, miközben szakképzett masszőr kényezteti tagjainkat.

A malajziai Selangorban található Sampuoton Spa szintén nem nélkülöz egy hátborzongató testkezelést. A halterápia során halak közt pancsol a vendég, akinek elhalt bőrét apró halak "rágcsálják le". A legfeljebb kissé csiklandós, ám fájdalommentes bőrfrissítést követően simább, egyenletesebb bőrfelszínnel távozhatnak a vendégek. 

Az Egyesült Államok sincs híján különleges spa-élményeknek. A Virtuális Delfin Terápiát a kaliforniai  La Quinta Healing Arts Spában próbálhatják ki azok, akik a tengeri világ rezdüléseire szeretnének kikapcsolódni.

A Palm Springs-i szépségközpontban egy vibráló asztalon fekve gyönyörködhetünk a plafonra szerelt plazmatévén úszó delfinekben, miközben a kikapcsolódást egy fülhallgató teszi teljessé, amelyben a delfinek hangját hallgathatjuk. Akinek mindez nem volna még elég, egy pihe-puha, rezgő delfinbábut is kap, amit a mellkasára szoríthat.

Kevésbé giccses, ám nagy eséllyel taszítóbb ennél a madárürülékes arcpakolás. Az eljárást a maui Diamond Hawaii Resort & Spa hotel masszőrei, valamint New York egyik legelőkelőbb day spája, a Shizuka is alkalmazza.

A szárított és természetesen szagtalanított fülemüle-ürülékkel dúsított pakolás tökéletessé teszi az arcbőrt. A hawaii szálloda deluxe lakosztálya és a rendhagyó arckezelés napi 300 dollárba, azaz 48 ezer forintba kerül, míg a New York-i szalon csomagjáért közel 200 dollárt, vagyis 32 500 forintot kell fizetnünk.

Kevesen bírnák idegekkel

Az egyik legvérfagyasztóbb kezelés minden bizonnyal a hüllős. A kígyómasszázsra Izrael északi részén fizethetünk be, 70 dollárért, azaz 11 ezer forintért. Az Ada Barak spájában alkalmazott terápia lényege, hogy az egyébként nem mérges hüllők tekergő mozgásukkal feloldják a páciensek izmaiban keletkezett csomókat, egyúttal a feszültséget is nagy eséllyel elűzik.

Ha valaki oldottabb körülmények között lazítana inkább, akkor a keringést élénkítő, méregtelenítést elősegítő sörterápia lehet a legmegfelelőbb.

A folyékony sör alkalmazása természetesen nem szájon keresztül történik, hanem a bőrön keresztül igyekszik a módszert alkalmazó cseh Chodova Plana sörfőzde a legértékesebb összetevőket bejuttatni a vendég testébe.

A sörrel teli kádba természetesen kizárólag első osztályú minőségű italt töltenek, amit ha valaki megkíván, a kúra után a bárban meg is kóstolhat.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5