Hello Kitty-s, kristályos kutyaház gazdag kedvenceknek

Címkék: kristály, kutya, kutyaház, Hello Kitty

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Luxus kivitelű kutyaház készült egy tokiói kereskedelmi központ és egy, a házi kedvenceket minőségi termékekkel ellátó cég összefogásának köszönhetően. A 7600 kristállyal kirakott, kis termetű ebeknek való sátor ára, amelynek párnáján egy Hello Kitty figura látható, 3,9 millió jen, vagyis 5,6 millió forint.

Kisebb kutyáknak jó
A japán Sanrio vállalat legismertebb mesefigurája milliós rajongótáborral büszkélkedhet világszerte, hiszen a Hello Kitty figura nem csak a kicsik, hanem a felnőttek körében is számos hódolót szerzett az utóbbi évtizedekben.

Az 1974-ben megalkotott és 1976 óta világszerte bejegyzett védjegy, vagyis a bájos fehér macska most a kutyák világára is kiterjesztette befolyását.

Egy tokiói kereskedelmi központ és egy ebeknek luxustermékeket kínáló japán cég összefogásában ugyanis egy Hello Kitty arcképével díszített exkluzív kutyaház készült.

A még 2007-ben készült ebeknek való otthon leginkább egy csillogó sátorhoz hasonlít, amelynek rózsaszín fekvőrészén a jól ismert figura látható.

A kisebb négylábú lakóknak készített luxusotthon oldalát és a párnán megjelenő Hello Kitty fejet összesen 7600 kristállyal rakták ki.

Az apró, csiszolt kövek természetesen semmiképp sem jelentenek veszélyt a tökéletes pihenésre vágyó kutyusok számára, ám a kristályotthon ára már annál inkább a gazdik pénztárcájára.

A tokiói pláza és a luxus kutyakereskedés kollaborációjából született - leginkább kis terriereknek vagy csivaváknak való - kristálysátor ugyanis nem kevesebb, mint 3,9 millió jent, vagyis 5,6 millió forintot ér.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5