Százezrekért éheznek a sztárok

Címkék: sztár, gazdag, fogyókúra, wellness

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A sztárok és a gazdagok bármennyi pénzt hajlandóak kifizetni azért, hogy a lehető legrövidebb idő alatt szabaduljanak meg a súlyfeleslegüktől. A brit sztártrénerek és fogyasztóguruk akár 2000 fontot is elkérnek egy alkalmi megújulásért.

Mindenkivel előfordult már, hogy egy speciális alkalom miatt hirtelen kellett csúcsformába lendülnie, és napok alatt kellett leadnia néhány kilót. A hírességek - és azok, akik meg tudják fizetni ezeket a szolgáltatásokat - olyan szakemberekhez fordulnak, akik segítségével hatékony, villámgyors fogyást érhetnek el.

Néha Kate Moss is koplal

Amanda Griggs neve ismerősen cseng a modellek körében. A táplálkozási szakértő és hidroterapeuta tanácsaiért időről időre Elle Macpherson is mélyen a pénztárcájába nyúl. Griggs egy háromnapos tisztítókúrát dolgoz ki kliensei számára, amelyet egyórás konzultáció előz meg.

Méregtelenítő, friss gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó étrendet állít össze, az éhségérzet csillapítására pedig speciális akupunktúrás kezelést ír elő. A fogyókúrázók három alkalommal beöntésnek is alávetik magukat, és a kúra végén lapos hassal és mínusz 3,6 kilogrammal távoznak Griggs klinikájáról. A fogyasztóguru természetesen megkéri a kezelés árát: a háromnapos kúra 340 fontba (102 ezer forintba) kerül.

A sztárok francia fogyasztómestere, Dr. Danile Sister szerint a hormonok felelősek azért, hogy milyen gyorsan rakódnak ránk plusz kilók, illetve azért is, hogy mennyi idő alatt szabadulhatunk meg tőlük. Klienseit komplex vérvizsgálatra küldi, majd személyre szabott programot dolgoz ki, a diétázóknak testedzést és étkezési szabályokat ír elő. Azok, aki befizetnek a 2000 fontba (600 ezer forintba) kerülő programra, garantáltan egy ruhaméretet fognak fogyni - de csak egy kiválasztott területen.

A sztárok másik kedvence egy Nishi Joshi nevű fogyasztóguru. Ha nem férnek bele az estélyi ruhákba, olyan hírességek kilincselnek nála, mint Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett vagy Kate Moss. Nemcsak a hölgyek, hanem a megjelenésükre kényes férfiak is járnak hozzá, ügyfelei közé tartozik Ralph Fiennes és Rupert Everett is.

A testguru egy könyörtelen, 21 napos méregtelenítő kúrát rendel el, amely során a sztárok nem fogyaszthatnak tejterméket, gluténtartalmú élelmiszereket, alkoholt, kávét, vörös húsokat, csak nyers és párolt zöldséget, tojást, csirkét és halat. Nishi Joshi hat hét alatt mintegy 6 kilogrammnyi és egy ruhaméretnyi fogyást garantál. Az első konzultáció 180 fontba (54 ezer forintba) kerül, a további alkalmakért 120 fontot (36 ezer forintot) kell fizetni.

Gwyneth Paltrow is megküzd az alakjáért

A Food Doctor (ételdoktor) néven ismert Ian Marber a modellek alakjáért felel. Marber azért is népszerű, mert nem ítéli koplalásra klienseit, hanem egész életen át követendő étrendet állít össze. Arra biztatja ügyfeleit, hogy 2 és fél-három óránként egyenek, hogy a vércukorszintjük stabil maradjon, így nem esnek abba a hibába, hogy az éhség miatt nem megfelelő fogásokat választanak.

Bár a diéta nem a fogyásra, hanem a súly megtartására helyezi a hangsúlyt, az első hat hétben 6 kilogrammos súlycsökkenés várható. Az első alkalom 125 fontba (37 ezer forintba) kerül, ezt követően egy tanácsadás ára 95 font (28 ezer forint).

A Positively Slim programot egy jógaoktató ás táplálkozási szakértő, Charlotte Watts dolgozta ki. A speciálisan nők számára készült kurzus egy otthoni látogatással kezdődik, majd 17 személyes találkozó következik. A táplálkozási tanácsok mellett a tehetős háziasszonyok és a hírességek könyveket, DVD-ket kapnak, és e-mailben tartják a  kapcsolatot a találkozók között. Bár a siker nagyrészt a páciens akaraterején múlik, 695 fontot (208 ezer forintot) kérnek el a tanácsadásért.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5