32 ezerért kennek madárürüléket a vendégre egy kozmetikában

Címkék: madárürülés, kezelés, szépségközpont

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Gésa arckezelést is kínál New York egyik legelőkelőbb day spája, a Shizuka. A szépségközpont fehérjében gazdag, madárürülékes csomagja közel 200 dollárba, vagyis 32 500 forintba kerül, és állítólag az egyik leghatékonyabb arcfiatalító módszer.

Madárürülékes arcterápiával gazdagította kínálati palettáját New York egyik előkelő szépségközpontja.  A Shizuka Day Spa új ajánlata nem csak puhább, hanem élettel telibb bőrt ígér a fiatalodni és regenerálódni kívánó ügyfeleknek.

Gésa arckezelés a Shizuka Day Spában

Ez a fajta alapanyag egyáltalán nem új a szépségiparban, hiszen korábban a porcelánbőrű gésák is nagy szakértelemmel használták fel a 18. században a madarak ürülékét a bőrfiatalítás érdekében, illetve sminklemosóként.

A manhattani Shizuka központ Gésa Arckezelése az enzimekben gazdag ürülék jótékony hatásával veszi fel a harcot az öregedés ellen, ám csöppet sem olyan visszataszító módon és körülmények között, mint azt a szkeptikusok első hallásra gondolnák.

Az amerikai metropolisz divatkövető nőinek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a furcsa "származású" szérum, amelyet felhasználás előtt gondos szárítási és szagtalanítási procedúrának vetnek alá.

Aki nem kifejezetten kedveli a városi galambokat, nem kell félnie, az ő ürülékükből egy csepp sincs a Shizuka speciális szérumában. A gésapakolás alapját ugyanis kizárólag Japánból importált fülemüle-széklet adja, némi rizsporral dúsítva.

Az igencsak hatékonynak tartott Gésa Arckezelést a Shizuka Bernstein által üzemeltetett szépségközpont csekély 200 dollárért, vagyis körülbelül 32 500 forintért kínálja ügyfeleinek. 


 

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5