Félmilliót fizethet, aki tűzoltóautóban grillezik

Címkék: grill, étel, dollár, tűzoltó

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A kerti grillezés manapság akár extrém tevékenység is lehet, legalábbis vizuális tekintetben mindenképp. A barbecue elkötelezett kedvelői ma már antik tűzoltókocsit idéző járgányban is sütögethetik pecsenyéjüket, amelynek ára 3300 dollár, vagyis 525 ezer forint.

Nevada és Arizona kanyonok és sivatagok szabdalta vidékének múltját idézi egy grillgyártó cég egyik antik hatású terméke. A FlyingBarstool zászlaja alatt forgalmazott, régies tűzoltókocsi, amilyenekhez hasonlókkal a korabeli helyi lakosok otthonait is oltották tűz esetén, közel sem hűteni, sokkal inkább sütni hivatott.

Akár egy nagyobb csapatot is jóllakathatunk vele

Az 1930-as éveket idéző Fire Truck Grill impozáns, tűzpiros szerkezete igazán professzionális darab, amelyen nem csak egy-két családtagnak, hanem egy egész klánnak is készíthetünk kellő mennyiségű finomságot._

A "jármű" hátsó terében három grillrács kap helyet, a propángázzal működő hússütő így akár keresetkiegészítésként is ideális, hiszen kereskedelmi célú sütögetéssel is megbirkózik.

A FlyingBarstool a Fire Truck Grill árát 3300 dollárban, azaz 525 ezer forintban szabta meg, amiben a szállítási költségek még nincsenek benne.

Valamennyivel mérsékeltebb áron juthatunk egy régi mozdonyra hajazó grillsütőhöz, ezt a cég 3000 dollárért, vagyis 477 ezer forintért kínálja. A kisebb, kék gőzmozdony szállítási költsége ebben szintén nem szerepel. Különleges formákba öntött grillsütőkkel nem csak a FlyingBarstool kollekciójában találkozhatunk. A texasi Longhorn Steer, vagyis texasi longhorn marha, valamint a malacok ihletettek meg egy amerikai kerti sütő gyártót, amely 1700 dollárért, azaz 270 ezer forintért kínálja eladásra állati grilljeit.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5