Csokoládéba burkolt, feszesedő testek

Címkék: teszt, masszázs, terápia, csokoládé

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Francsics Annamária

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A testet kényeztető kezelések közül a csokoládés terápia kétségkívül az egyik legizgalmasabb. Melyik nő ne vágyna arra, hogy szakértő kezek csokiba burkolják tetőtől talpig, és anélkül élvezhesse a csokoládé kínálta édes bűnbeesést, hogy az káros nyomot hagyjon alakján? Ezt mi se hagyhattuk ki, és plusz kalóriák helyett csodálatosan puha, sima és feszes bőrrel távoztunk a kezelésről.

A csokoládés testkezelések nemrégiben jelentek meg a szépészeti kezelések palettáján. A legújabb kutatások szerint a kakaóbab az egyik leghatékonyabb bőrszépítő. A terápiák során 100 százalékos kakaóport használnak, mely tökéletes hidratálást biztosít, puhítja és táplálja a bőrt, miközben revitalizál és aktiválja a méreganyagok távozását a szervezetből.

A kezelés alapja a kakaóbabból készült 100 százalékos kakaópor

A kakaóvajban lévő teobromin serkenti a zsírégető folyamatokat, míg a kakaóbab rostos héjában található flavonoidok megkötik a károsító, öregedésért felelős szabadgyököket, segítik a sejtregenerálódást - ezek adják hát a kezelés tudományos hátterét.

Eszembe se jutott azonban a károsító szabad gyökökre gondolni, amikor beléptem a Levendula Day Spa ajtaján, ekkor már napok óta csak az járt a fejemben, hogy hamarosan végre büntetlenül mártózhatom illatos csokoládéba.

A kezelést végző fiatalember kedvesen bekísért egy hangulatos szobába, ahol ekkorra már sokat ígérő, édes csokoládé illat terjengett. Türelmesen elmagyarázta a kezelés menetét, majd magamra hagyott, hogy utcai viseletemet szexi papírtangára váltsam, és betakarózhassak.

A kezelőágy egy kényelmes puha masszázspad, melyet alulról is melegítenek, a későbbiekben ki is derül, miért. Miután kényelemben helyeztem magam, és beszippantottam az édes csoki illatát, szinte azonnal éreztem, amint boldogító nyugalom önti el a testemet. A dolog valóban úgy áll, hogy a kezelés egyik hatása, az endorfinhormonok termelődése (melyek az örömérzés és a jókedv kiváltásáért felelősek) már a legelején érezhető. Ekkor már biztos voltam benne, hogy ezt a kezelést az Isten is nekem teremtette.


 

 

1.  Csokoládéba burkolt, feszesedő testek
2.  A kezelés maga

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5