A legtutibb helikopteres utak

Címkék: utazás, luxus, helikpoter, , golf

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Azok a tehetős utazók, akik érintetlen, megközelíthetetlen tájakra, a turisták hadától mentes, különleges helyekre szeretnének eljutni, egyre nagyobb számban választják a helikoptert közlekedési eszközként. Exkluzív sí- és golfpályák, folyók és szafari, ahol biztosan nem lesz tömeg.

A sí és a snowboard szerelmesei az Alaszkai Chugach Mountains hófödte, nehezen megközelíthető lankáin hódolhatnak szenvedélyüknek. Ide csak azoknak érdemes elutazni, akik legalább középhaladó szintű tudással és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. A H2O Guides nevű iroda szervezésében egy 5 napos síelés 7 éjszakával) 6200 dollárba (970 ezer forintba) kerül.

Forrás: www.forbestraveler.com
Azoknak, akik nem szeretik a zsúfoltságot

A csomag árán felül saját helikopter bérlésére is van lehetőség, így olyan pályákat fedezhetünk fel, amelyek meghódításáról a legtöbb sportoló nem is álmodozhat. Ezenkívül forgatócsoportot is bérelhetünk, akik megörökítik az emlékezetesebb lesiklásokat. A helikopterbérlés költségeiről személyesen kell megállapodni a szervezőkkel.

A svájci pályákon a haladók is elboldogulnak, és bizonyos társaságok kifejezetten a kevesebb tapasztalattal rendelkező síelőknek szerveznek helikopteres utakat. Negyvenhét olyan, 1300-2500 méteres magasságban levő hely található az országban, ahol a helikopterek "ledobhatják" a síelőket. És hogy a nap végén is teljes legyen a létszám, a cégek hegyi vezetőt is biztosítanak a túrákhoz.

A fanatikus és gazdag golfrajongók képesek helikoptert bérelni, ha egy jó pályáról van szó. A Bonnie Wee golf egy olyan csomagot kínál, amely az utazás, a pályadíj és az üdítők árát is tartalmazza, az időbeosztás pedig a vendég igényeihez igazodik. Így az is elképzelhető, hogy egy játékos az ország különböző részein levő pályákon játszhat, miközben ugyanabban a hotelben száll meg.

Akik már unják Skócia és Európa legjobb golfpályáit, kipróbálhatják a Hawaiihoz tartozó, helikopterrel megközelíthető exkluzív helyszíneket, úgy, hogy közben ki sem kell költözni a hotelból. Egy négyszemélyes, profi oktatóval kísért túra 7-15 ezer dollárba (1 millió-2,3 millió) forintba kerül.

Forrás: www.forbestraveler.hu
Golfpálya Hawaiin - ha már unjuk Skóciát

A kanadai British Columbia a horgászok egyik paradicsoma. A tiszta hegyi folyókban jóval nagyobb eséllyel akadnak horogra méretes és ízletes halak. A Princess Royal szigeten található King Pacific luxusszínvonalú lodge vendégeit a szálláshelytől helikopter szállítja a folyókhoz.

A horgászat mellett kajakozás, óceáni halászat és túrázás is szerepel a kínálatban, a helyszíneket természetesen légi úton közelítik meg. Egy lakosztály 1 hétre 28 ezer kanadai dollárba (4,1 millió forintba) kerül, a helikopteres utazás áráról meg kell egyezni a pilótákkal.

Dél-Afrikában egyedülálló szafarira indulhatunk helikopterrel. Az Addo Elephant Nemzeti Parkban négykerék-meghajtású autókkal , lóháton vagy akár gyalog is folytathatjuk utunkat, ha a helikopter landolt.

Az utakat a tehetős vendégei igényei szerint szervezik meg, naponta személyenként több százezer forintnak megfelelő összeget kel rászánni, ha ragaszkodunk a legjobb körülményekhez.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5