Drogosból lett milliomos

Címkék: drog, milliomos, James Benamor

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Valóságos emberi roncsként jellemezte tinédzserkori önmagát az a brit milliomos, aki mára sikeres üzletember lett, egyúttal pedig négy gyermek apja. Az egykori drogos, James Benamor egy valóságshow keretén belül 10 napi órát szociális munkásként dolgozott problémás fiatalok között.

Segíteni akar
James Benamor jó egy évtizeddel ezelőtt minden volt, csak reményteljes ifjú nem. A ma 30 éves milliomos drogozott, egyik zűrből a másikba keveredett.

"Igazi rémálom voltam, többször is börtönbe kerülhettem volna, de végül sikerült talpra állnom" - vallja a négygyermekes apa.

A Richmond Group pénzügyi vállalat igazgatója a Channel 4-on futó Secret Millionaire (Titkos milliomos) című műsor kedvéért, ha átmenetileg is, de lemondott megszokott életszínvonaláról, és szociális munkásként "helyezkedett el".

A luxuséletet a 77 millió fontos vagyonnal rendelkező férfi 10 napra az utca népével és a problémás tinédzserekkel való foglalkozásra cserélte fel.

James Benamort bevallása szerint érzelmileg nagyon megviselte a társadalom alsó bugyraiba tett túra, ahol egy problémás fiatalokból álló iskolai osztályt felügyelt, de alkalma volt találkozni az Anyák az erőszak ellen névre keresztelt szervezet gyermeküket az utcai erőszak miatt elvesztő tagjaival is.

A férfi sírva is fakadt a kamerák előtt, amikor egy olyan anyukával beszélgetett, akinek egyetlen fiát agyonlőtték 19 évesen.

"Mirandával beszélgetve megértettem, hogy mennyire hatalmas törést jelent egy családban, közösségben, ha egyik szerettük meghal" - indokolta elérzékenyülését a sikeres üzletember.

"Engem az változtatott bűnözőből a társadalom aktív tagjává, hogy úgy éreztem, számomra is van hely a világban. Éppen ezért fontos, hogy az én ajtóm is nyitva álljon azok számára, akik olyan helyzetben vannak, amiben én voltam valaha" - nyilatkozta James Benamor, aki 21 évesen alapította meg első saját cégét.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5