22 milliós kártérítést fizethet a megfutamodott vőlegény

Címkék: menyasszony, kártérítés, dollár, botrány

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

150 ezer dolláros, vagyis 22 millió forintos kártérítést ítélt meg egy otthagyott menyasszonynak egy amerikai bíróság. Rosemary Shell különösen azért haragszik beperelt volt párjára, mert miatta mondta fel jól fizető munkáját korábban, és költözött el egy másik városba.

150 ezer dollárt, vagyis 22 millió forintot fizethet egy amerikai férfi volt menyasszonyának, akit ígéretével ellenében nem vett feleségül. Wayne Gibbs volt párja szerint megfelelő indok nélkül hagyta őt ott és állt el a házasságkötéstől.

150 ezer dollár jár az elhagyásért

A gainesville-i Rosemary Shell öt évig járt együtt a férfival, akit egyszer ott is hagyott, mert nem akarta feleségül venni. A csalódott nő ekkor a floridai Pensacolába költözött, ahol egy jól fizető (évi 81 ezer dollár + egyéb juttatások) állásajánlatot kapott.

Nem sokkal később felbukkant volt szerelme. "Arra kért, legyek a felesége. Átnyújtott egy gyűrűt is, én pedig feladtam miatta a munkámat, és visszamentem Gainesville-be" - nyilatkozta Rosemary Shell. "Azt ígérte, fizetni fogja a kiadásaimat, összeházasodunk, boldogan élünk. Hittem neki" - tette hozzá a nő.

Két nappal az ceremónia előtt Gibbs azonban angolosan távozott otthonról, igaz, volt olyan kedves, és egy cédulára felírta a menetrendváltozást, amelyben tudatta menyasszonyával, képtelen rávenni magát az esküvőre.

A megfutamodott vőlegény egy 5 ezer dolláros, 741 ezer forintos csekket is mellékelt, remélve, segít elviselni kedvesének a megrázkódtatásokat.

A hoppon maradt ara azonban mindkét papírdarabot széttépte, és bírósághoz fordult jogorvoslatért.

"Wayne Gibbs érzéketlen módon hagyta, hogy ügyfelem felmondja állását, beköltözzön az ő házába, majd pár hónap múlva szakított vele, és utcára tette" - jelentette ki Lydia Sartain, a nő ügyvédje.

A férfi az ítélethirdetés után azt nyilatkozta, nem érzi úgy, hogy bármivel tartozna volt menyasszonyának, annál is inkább, mert megengedte neki, hogy megtartsa az eljegyzési gyűrűjét. Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5