Kisemmizi fiát Sean Connery

Címkék: milliomos, színész, Sean, Connery

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy penny-t sem örökölhet apja 85 millió fontos vagyonából a skót Sean Connery fia. Jason Connery édesanyja azt állítja, volt férje maga közölte ezt egyetlen közös gyermekükkel, akitől azt várja, teremtse meg magának a megélhetésre valót.

Sean Connery egészen kis korában megtapasztalta, milyen is szűkölködni. Családjával fürdőszoba nélküli házban élt, 13 évesen pedig már talicskát tolt heti 1 font bérért. A 77 éves színész ma már egyike a leggazdagabb brit sztároknak, teljes vagyonát mintegy 85 millió fontra becsülik.

Bár anyagi téren többet nem is kívánhatna, a színésznek a fiával való kapcsolatán lenni mit javítania. Diane Cilento szerint ugyanis Sir Sean Connery, akivel 11 év házasság után 1973-ban váltak el, kihagyja közös gyermeküket végrendeletéből.

Megleckéztetné fiát

"Azt mondta Jasonnek, soha egy penny-t nem kaphat a pénzéből" - panaszkodott a volt feleség, aki úgy véli, a színész arra törekszik, hogy gyermeke saját megélhetést és karriert teremtsen, ahelyett, hogy apján élősködik.
Ennek fényében nem nehéz elképzelni, hogy apa és fia kapcsolata nem éppen a legjobb irányba terelődött, főleg, hogy a színészként és rendezőként dolgozó Jason nemrégiben még a nevéről is kész volt lemondani.

"Sean azt mondta a fiunknak, hogy csak azért kapott meg egy szerepet, mert Connery a vezetékneve. Erre a fiam azt válaszolta, rendben, akkor majd megváltoztatom másra, ám apja ekkor azzal fenyegette meg, hogy megöli, ha megteszi" - panaszkodott az ausztráliai Diane Cilento a Sunday Timesnak adott interjújában.

A nő azt állítja, 45 éves fia imádja az apját, akinek azonban közismerten gondot okoznak az emberi kapcsolatok. A skót származású egykori James Bondnak Jason az egyetlen gyermeke. A színész fiú az 1980-as években olyan szegény volt, hogy gyakran színész kollégái segítették ki kisebb-nagyobb kölcsönökkel a bajból.

A férfi, aki jelenleg a Cuba Gooding Jr és Ray Winstone főszereplésével készülő akcióthiller rendezője, nem kívánta kommentálni az édesanyja nyilatkozatát.

Sean Connery nem az első gazdag híresség, aki nem kívánja millióit gyermekére hagyni. A tavaly 64 éves korában elhunyt Body Shop-alapító, Anita Roddick elajándékozta 51 millió fontos vagyonát mielőtt meghalt volna, anélkül, hogy bármit is hagyott volna lányaira, Samre és Justine-re.

A Microsoft-alapító Bill Gates, Paris Hilton nagyapja, Barron Hilton és a sztárszakács Nigella Lawson is úgy nyilatkozott, vagyonuk nagy részét nem kívánják gyermekeikre hagyni.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5