Felbontotta jegyességét Salma Hayekkel a milliárdos

Címkék: milliárdos, Salma, Hayek

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Mégsem kel egybe Salma Hayekkel François-Henri Pinault francia üzletember. A mexikói színésznő és a milliárdos, akiknek egy közös, 10 hónapos kislányuk is van, a héten jelentették be esküvőjük lefújását. A ceremóniára állítólag három és fél millió dollárt szántak.

Nem vezeti oltár elé Salma Hayeket vőlegénye, Franciaország egyik leggazdagabb embere. François-Henri Pinault és a mexikói színésznő a héten jelentette be hivatalosan is, felbontják eljegyzésüket.

Salma Hayek kislányával Los Angelesben marad


A pár, melynek 10 hónapja született meg közös kislánya, Valentina, a hírek szerint 3,5 millió dolláros (505 millió forintba) esküvőt tervezett. A pár 2006-ban ismerkedett össze, Velencében, majd miután Salma Hayek várandós lett, el is jegyezték egymást. François-Henri Pinault családja a világ egyik leggazdagabb famíliája, akik közismerten műpártolók.

A 45 éves Pinault édesapja például műgyűjtőként is komoly elismerést vívott ki magának, hiszen a hatalmas, 14,5 milliárd dolláros családi vagyonnak köszönhetően könnyűszerrel válogathat a műkincsek között, amelyekből mára mintegy 2500 darabos kollekciót állított össze.

A család nem áll rosszul a céggyűjteményüket tekintve sem. A PPR cégcsoport többségi tulajdonosaiként - amelynek vezérigazgatója François-Henri Pinault - olyan luxusbrandeket birtokolnak, mint a Gucci, az Yves Saint Laurent, a Balenciaga és a Stella McCartney.

A kislányával Los Angelesben élő Salma Hayek és a párizsi székhelyű Pinault a tervezett esküvőn is Gucci és Yves St. Laurent kreációkat viselt volna. Az elmaradt menyegzőre Franciaországban, St. Tropez-ben került volna sor, ahol a pár és vendégeik öt napig ünnepeltek volna.

Az már biztos, hogy páros nem köti össze életét hivatalosan is, igaz, arról nem nyilatkoztak, miért döntöttek a lakodalom lefújása mellett.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5