Luxuskezelések napégette bőrre

Címkék: kezelés, lézer, leégés, wellness

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sütő Emese

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Alig néhány évtizede, hogy szinte a csapból is a túlzott napozás veszélyeiről szóló hírek folynak, ám sokunkat még ez sem tart vissza egy kis nyaralás alatti színfrissítéstől. Azoknak, akik sürgősen szeretnék legalább némileg jóvátenni az arcbőrükön esett csorbát, néhány exkluzív módot mutatunk be, amelyek segítenek felvenni a harcot a szeplőkkel, foltokkal és az idő előtti öregedéssel.

A klasszikus bőrgyógyászattal és a lézeres bőrsebészettel egyaránt foglalkozó SkinCare Klinika szakemberei szintén nagy választékban kínálnak megoldást a napégette bőrre.

"Sokan jönnek hozzánk úgy, hogy először otthon kísérleteztek a napégés utáni hibák eltüntetésével, sikertelenül" - mondta el a lézerklinika egyik munkatársa.

Napégés után nem árt kényeztetni a bőrt

A szakember szerint a hajszálér-tágulatos és pigmentfoltos bőr megjelenésének javítására kiválóan alkalmas a szelektív fotóterápia, speciális lézersugarakkal és/vagy intenzív pulzáló fénnyel, azaz IPL-lel. "Ezek a kezelések jelentősebb hámsérülés nélkül tüntetik el a fény által előidézett szépséghibákat" - tette hozzá az alacsony fájdalomküszöbbel bírók megnyugtatására a klinika munkatársa.

Akkor sincs minden veszve, ha a nyaralás alatt szerzett pigmentfoltjaink nagyon makacsak volnának, ilyenkor vetik be ugyanis a tetoválások eltávolítására is javasolt (Q kapcsolt Nd:YAG) lézerkezelést, amely igen rövid idő alatt - drámaian szólva - szétrobbantja a pigmentáltfolt festékanyagát.

Az egész bőrfelület megfiatalítását szolgálja a bőrsebészetben a kémiai orvosi mélyhámlasztás, de ha drasztikus javulást szeretnénk, kipróbálhatjuk a világújdonságnak számító mikro-pixeles CO2 lézerkezelést (mozaiklézer), amely már két kezelés után is lényeges javulást idéz elő a ráncoknál.

"A lézerkezelések kiválóan társíthatóak mezoterápiás, elektroporézis (módosított rádiófrekvenciás hullámokkal történő kezelés, tű nélkül) és mikrodermabráziós (mélyhámlasztásos) módszerekkel" - tudtuk meg a szakembertől, aki elmondta, a mezoterápia során apró tűszúrásokkal juttatják be a bőr számára nélkülözhetetlen növekedési faktorokat, őssejt kivonatokat a bőr alá. "A kezeléseket kúraszerűen alkalmazzuk, kezdetben sűrűbben ismételve, később ritkább, mintegy fenntartó jelleggel. A kezeléseket férfiak is igénybe vehetik akár botoxszal illetve ráncfeltöltéssel való kiegészítéssel is.

A nyaralás utáni komplex, "rejuvenáló" intézkedési tervünket mindig az orvossal történő első konzultációkor beszéljük meg, itt derül ki, milyen gyakran és milyen kezeléseket célszerű igénybe vennünk a kívánt eredmény eléréséhez.

Napozással a bőrhibák újra előjönnek

"A kezelések alkalmanként fizetendők, többféle beavatkozás igénybevétele esetén, halmozott kezeléseknél az árkedvezmény is szóba jön" - mondta el a szakember, hozzátéve, kezeléstől függően 10-60 ezer forint közötti összegre számíthatunk egy alkalommal.

A legkedvezőbb árú a mélyhámlasztás (7-8 ezer), majd növekvő sorrendben a következik a mezoterápia (15-20 ezer egyéntől függően), a villanófényes, IPL kezelések (30-35 ezer forint), míg a legdrágábbak akár 45-60 ezer forintra is rúghatnak.

A kezelések ára azért is változó, mert nagyban függ a felhasznált gyógyszerektől, ráncfeltöltő anyagoktól (ennek kombinációja egyénenként változhat) a felhasznált gépektől.Deluxe Magazin

 

 

1.  Luxuskezelések napégette bőrre
2.  Gyors és hatásos fegyverek
3.  A lézer erejével a nap káros hatásai ellen

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5