Magyar krémek a csador alatt

Címkék: wellness, Ilcsi, Dubaj, Emirség, kozmetika

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Itthon már mindenki ismeri a többszörös Superbrand-díjas Ilcsi márkát. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a külföldi piacokon is jelen vannak, olyan távoli városokban is, mint például Dubaj, ahol szalonjuk idén díjat is kapott.

Kevesen vannak azzal tisztában, hogy az Egyesült Arab Emírségekben, Dubajban is található Ilcsi szalon. Több helyen is használják a cég termékeit, és 2005 óta üzemel egy 600 négyzetméteres Ilcsi luxus wellness szalon, melyet a névadó fia, a cég vezetője avatott fel.

Molnár Ferenc elmondása szerint a központi villanegyedben öt magyar szakkozmetikus kezeli a világ minden részéről érkező vendégeket. A kezelőszobákon, váró és kiegészítő helyiségeken kívül bár és olvasósarok is tartozik az intézményhez. 

Dubaji Ilcsi logó

A cég termékeit természetesen angolosított néven forgalmazzák az országhatárokon túl, ahol az Elche (máshol Ilike) néven találhatóak meg. Az arab átírás a cikkben nem, de az illusztráción megcsodálható.

Három évvel a nyitás után, az idei évben a szalon megkapta a "Distinguished Establishment" díjat. Az önkormányzat által adományozott címet a szolgáltatások és termékek színvonala, illetve a vendégek elégedettsége alapján adják. 300 szalont vizsgáltak, így kapta az ottani Ilcsi a "kiváló intézmény" megtisztelő címet.

Megnéztük az intézmény honlapját, és nem találtunk olyan magas árakat, mint gondoltuk volna. A dubaji kuncsaftok aligha vannak híján a pénznek, és a távolságról is azt gondolnánk, hogy felfelé viszi az árakat, ehhez képest egy hatvan perces teljes testmasszázs ára mindössze 13 ezer forintnyi dirham. Pedig szakképzett magyar masszőr tartja, és a cég termékeit használják hozzá.

Az arculatában természetes alapanyagokat és népi gyógymódokat hangsúlyozó cég speciális értékesítési módszert alkalmaz. Termékei nem kaphatóak hagyományos kereskedelmi forgalomban, csak az ilyeneket használó szalonokban, meglehetősen különböző árakon.

Hazai kritikusai éppen azért támadják a céget, mert nem méreti meg magát a piacon, más szerint nem fejlesztenek eleget, és lemaradnak a világtól.

Molnár Ferenc ugyanakkor lapunknak korábban elmondta, büszke rá, hogy termékeiket az amerikai kontinensen, Európában, a Közel- és Távol-Keleten egyaránt forgalmazzák.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5