Lopott pénzen élt luxuséletet a fiatal lány

Címkék: lopás, botrány, USA, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Lebukott egy fiatal amerikai szerelmespár, akik az útjukba kerülő emberek kifosztásából éltek meg, és utazták köbe a világot. Jocelyn Kirsch és szerelme többek között luxusutakra, 2200 dolláros hajfelvarrásra költötte a mintegy 120 ezer dollárra becsült zsákmányt. Akár több éves börtönbüntetést is kaphatnak.

Akár ötéves börtönbüntetést is kaphat az az amerikai párocska, akik legalább 16 személyt károsítottak meg közel 120 ezer dollárral (19 millió forinttal).

Jocelyn Kirsch és Edward Anderton ellen többek között csalás és személyazonossággal való visszaélés miatt emeltek vádat. Pat Meehan ügyész szerint a párocska további 112 ezer dolláros (19 millió forintos) zsákmányt is megszerezhetett volna az ellopott adatokkal, ám erre már nem került sor.

Egy Pinocchio veszett el benne

A 22 éves lány és 25 éves barátja 2006 novemberében kezdte ámokfutását, amely egy évig tartott. "Az áldozataik között nem csak idegenek voltak, hanem munkatársak, szomszédok és barátok is" - állítja a philadelphiai ügyész.

Az amerikai sajtóban Bonnie és Clyde gúnynévvel illetett Jocelyn és Eddie a lopott személyigazolványokkal, jogosítványokkal, bank- és hitelkártyákkal elkövetett visszaélésekből jutottak pénzhez, amiből igazi luxuséletet éltek.

Fényűző, havi 3 ezer dolláros (313,5 ezer forintos) albérletben laktak, a legjobb éttermekben vacsoráztak, és drága utazásokra mentek Párizsba, Londonba és Hawaiira.

A lányt, akinek apja plasztikai sebész, korábbi iskolatársai sem jellemezték túl kedvezően.  Mániás hazudozónak festették le, aki az egyetemre látogató Károly hercegnek litván bevándorlóként mutatkozott be, csak hogy misztikusabb hatást keltsen. 

Nem csak azzal dicsekedett mindenkinek, hogy 11 nyelven beszél (oroszul, csehül, de még búr nyelven is), hanem többször elhintette társaságban azt is, hogy tagja az Államok olimpiai atlétikai csapatának.

A párt egy gyanakodó szomszéd buktatta le, aki szólt a rendőrségnek, mert egy nagyobb összegű rendelés jött a számlájára, amit ő soha nem adott fel.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5