Victoria Beckham borászkodni fog

Címkék: luxus, bor, borászat, Beckham

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

David Beckham igazán emlékezetessé akarta tenni felesége, Victoria 34. születésnapját: egy kaliforniai borászatot vásárolt neki.

David Beckham egyre inkább élvezi az amerikai életet, új csapatába, a Los Angeles Galaxyba már teljesen sikerült beilleszkednie. Jó ideje a gárda alapemberének számít, mint ilyenről, folyamatosan cikkeznek róla a helyi és a brit bulvárlapok.

Beckhamék életében bármi történik, arról kis túlzással a közvélemény is rögtön értesül, persze ezt ők akarták így. Legutóbb az a hír járta körbe a világsajtót, hogy a focista felesége, Victoria 34. születésnapja alkalmából megvásárolt egy kaliforniai borászatot.

A Napa Valley egyik borászatát vette meg Beckham

A Sun című bulvárlapnak nyilatkozó forrás szerint Beckhamék már régóta nagy borrajongóknak számítanak, állítólag akkor kaptak rá a dolog ízére, amikor a középpályás még Spanyolországban, a Real Madridnál focizott. Hogy csak szeretik a borokat, vagy értenek is hozzájuk, arról nem szólnak a hírek.

Beckham még áprilisban, egy baráti összejövetelen lepte meg feleségét az ajándékkal, az ünnepélyes átadásra Tom Cruise, Katie Holmes, Seal, Heidi Klum, Kate Beckinsale és Len Wiseman társaságában került sor. Beckham megadta a módját az ajándékozásnak, egy Victoria nevével címkézett üvegből töltötte ki a koccintanivalót.

Beckham már jó előre kigondolta, hogy borászatot vesz feleségének, hónapokat töltött az ideális terület felkutatásával.

A Los Angeles-i otthonuktól egyórás repülőútra lévő Napa Valley több pincészetében is járt, mire az egyiket megvásárolta.

Hogy Beckham pontosan mennyit költött az ajándékra, nem derült ki, a Sun azonban úgy tudja, hogy hétszámjegyű összeget fizetett a földért és mindenért, ami hozzátartozik.

Victoria állítólag nagyon örült az ajándéknak, a pár már tervezgeti is, hogy saját nevükkel fémjelzett borokat fognak készíteni. Ezek azonban nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, csak a barátok kóstolhatják majd meg őket.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5