Hivatalosan is jön az új Rolls-Royce

Címkék: autó, luxus, Rolls-Royce

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Rolls-Royce hivatalos grafikát tett közzé legújabb modelljéről, mely az eddigieknél kisebb lesz. Az RR4 2010 táján érkezik.

A BMW-hez tartozó, ultraluxus kategóriát képviselő Rolls-Royce legújabb modelljéről már számos számítógépes grafika került fel az internetre, a gyár azonban végre megmutatta, valójában hogy fog kinézni az RR4 névre keresztelt újdonság. A legkisebb Rolls-Royce-ról egyelőre csak grafikát mutatott a gyár, ám ez is az eddigi legtisztább képet mutatja az autóról.

Nagy sikert vár a Rolls-Royce az RR4-től

Az RR4 várhatóan csak 2010-ben debütál a piacon, a Rolls-Royce minden tekintetben a Phantom-sorozat alá pozicionálja majd. Az új modellhez friss motor is dukál, mely a gyár szerint unikum lesz a palettán.

Az RR4 végső formavilágát már tavaly év végén jóváhagyta a Rolls-Royce, azóta a fejlesztés és a közúti tesztelés gőzerővel zajlik. A gyár goodwoodi üzemében már felkészítették a szalagokat az új modell érkezésére, a beszállítókkal is zajlanak az egyeztetések.

A pontos műszaki adatokat és információkat jövőre hozzák nyilvánosságra az RR4-ről, mely a gyár elnöke, Ian Robertson szerint mérföldkőnek számít a Rolls-Royce történetében. A modell azt hivatott jelképezni, hogy még egy luxusmárka is képes felismerni a piac igényeit, melyhez adott esetben alkalmazkodik is.

A grafikából világosan kiderül, hogy ugyan az RR4 az eddigi legkisebb Rolls-Royce lesz, megjelenése hű maradt a nagyobb modellekhez.

Ugyanúgy hosszú motorháztető és magasan húzott övvonal jellemzi, mint a Phantomot, a márkaarculattól persze nehéz is lett volna elszakadni.

A Rolls-Royce mindössze 1010 autót adott el tavaly világszerte, a vezetőség reményei szerint az új modell jelentősen javít majd ezen az adaton.

Hogy az RR4 milyen áron kerül a kereskedésekbe, arról még nincs pontos adat, 55-60 millió forintnál azonban semmiképp sem lesz olcsóbb.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5