Szerelem a jacuzziban

Címkék: jakuzzi, wellness, pezsgőfürdő, medence

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Red Diamond Bathtub kialakítását és szolgáltatásait is a szerelmespárok igényeire optimalizálták. Így került bele a hangulatfény, a pezsgőtartó, de még a két képernyő is. Romantika 7,3 millió forintért.

Egy profi pezsgőfürdő a testnek és szellemnek egyaránt jót tesz, hiszen ellazítja és egészségesebbé varázsolja használóját. Közös igénybevételét családoknak, baráti társaságoknak egyaránt javasolják, a wellness központokban pedig akár a fürdőzés egymásnak idegen szerelmeseinek is.

A Water Games Technologies kétszemélyes, vérvörös medencéje viszont kifejezetten szerelmespároknak készült, akik kapcsolatukat legalább olyan fontosnak tartják, mint egészségüket. Ők órákat tölthetnek együtt a habokban, és unatkozni biztos nem fognak.


Mindenkinek saját tévé


Romantikus aranyfényű világítás gondoskodik arról, hogy még gyertyákat se kelljen előkészíteni, de választhatnak Swarovski-kristályokon áthatoló fényeket is, melyek a fogantyúként is használható arany alkatrészre kerültek.

Nem kell a kedvenc tévéműsor kedvéért sem kimászni a habokból, hiszen két vízálló HDTV is kiemelkedik gombnyomásra a medence oldalából. Így a páros tagjai egymással szemben pezsegve élvezhetik ugyanazt az adást.

Az szinte már természetes ebben a kategóriában, hogy minden elektronikusan vezérelhető, beleértve az automatikus hőmérséklet-szabályozást és a különböző fényterápiás világításokat. A beépített pezsgőtartó viszont a szerelmi extrák sorába tartozik, ez már valódi ritkaság.

A medence legfontosabb része persze a kétszemélyes, fúvókákkal gazdagon ellátott ülőrész, mely a világításnak köszönhetően négy különböző színben is kipróbálható. A masszírozó, áramoltató és egyéb funkciók mellett rejtett kézi zuhany is rendelkezésre áll.

Az állandó automatikus fertőtlenítőrendszer működik, ha a kád be van kapcsolva, minden más távirányítással is szabályozható.

A távirányítás sem akármilyen, bárhonnan a világból egy átlagos mobiltelefonon keresztül vezérelhető a kád. A tulajdonos páros akár az ezer kilométerre lévő repülőtérről is felhívhatja pezsgőfürdőjét, és mire hazaér, a kívánt hőfokú és színű víz várja.

A GSM modullal is ellátott sok extra jó sok pénzért lehet a miénk: 47 ezer dollár (7,3 millió forint) a jacuzzi ára.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5