Ötéves terv a jamaikai turizmusban

Címkék: Jamaika, turizmus, raszta

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Öt éven belül fel akarja turbózni luxusturizmusát Jamaika. Edmund Bartlett turisztikai miniszter szerint a dollármilliós fejlesztéseknek köszönhetően plusz 18 ezer vendégszobával, új butikokkal, spákkal, éttermekkel, golf- és teniszpályákkal várják majd a turistákat.

Öt éven belül 18 ezer új vendégszoba átadásával számolnak a jamaikaiak, ahol dollármilliós fejlesztések várhatók az elkövetkező időszakban.

Mint azt Edmund Bartlett turisztikai miniszter kifejtette, az első ütemben 3 ezer új szállodai helyiséggel bővül a jamaikai kínálat, 30 ezerre emelve a mostani számadatokat. A Montego Bay-i Palmyra beruházást még idén átadják, ami 843 szobával várja majd a szigetországba érkezőket.

Komoly fejlesztések várhatók a következő 5 évben

Kiemelt szerepet kap a luxusturizmus fejlesztése is. A Celebration Jamaica üdülő mintegy 30 millió dolláros befektetésével 2 ezer első osztályú minőségi szobát, szórakozási lehetőségeket, köztük kaszinózást és gourmet éttermeket kínál majd a látogatóknak.

"Nagyon lelkesek vagyunk, hogy sor kerülhet erre" - reagált a sziget várható felvirágoztatására vonatozó kérdésekre a miniszter. Edmund Bartlett kiemelte, hogy a befektetés egy sereg új elit szolgáltatással vértezheti fel a szigetországot a luxusturizmus szereplőivel folytatott harcra. "Mindettől azt várjuk, hogy felrajzolja Jamaikát a luxus térképére."

"Mindez új dimenziót nyithat Jamaikában. Rengeteg butik, gyógyközpont, golfpálya, teniszpálya, étterem és szórakoztató központ nyílik majd, ami nem utolsó sorban új munkahelyeket is teremt Montego Bay vonzáskörzetében" - mondta el Edmund Bartlett, a potenciális új állások számát mintegy 12 ezerre becsülve.

Bár komoly idegenforgalmi fellendülést várnak a következő évek fejlesztéseitől, nem mondható, hogy Jamaikát eddig hanyagolták a turisták, köztük a hírességek.

A szigetország egyik legismertebb rajongója Ian Fleming volt, aki az északi partvidékén található Goldeneye Island Outpost Resortban írta a James Bond regényeket.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5