Éjszakánként 7,5 millióért sziget kiadó

Címkék: utazás, sziget, luxus, milliomos

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem talált megfelelő hotelt a Brit Virgin-szigeteken? Semmi gond. Sziget éjszakánként 7,5 millióért kiadó.

Hol is lelhetnénk igazi nyugalomra, ha nem egy saját szigeten az óceán közepén? Síri csönd, csak a madarak csiripelnek, és a hullámok nyaldossák a homokos partot. Ma már nem számít óriási szenzációnak, ha valaki privát szigetet is szerepeltet a vagyonbevallásában, de ez persze csak egy szűk körnek elérhető lehetőség.

 
A méregdrága sziget madártávlatból

Az élmény kipróbálása viszont szerényebb keretek között is kivitelezhető, már ha találunk olyan tulajdonost, aki kiadja nekünk a saját kis birodalmát. Elvégre az igazán pihentető nyaraláshoz nem kell, hogy minden a miénk legyen, ráadásul a fűnyírásról és egyéb karbantartási feladatokról sem nekünk kell gondoskodni. Ami egy sziget esetében azért nem elhanyagolható szempont.

Az utazási irodák kínálatában több szuperextra trópusi célpont is szerepel, aki azonban igazi különlegességre vágyik, jusson el valahogy a Brit Virgin-szigetekig. Itt már csak meg kell keresni a Virgin légitársaság tulajdonosa, Sir Richard Branson híres Necker-szigetét, mely egy valóságos, 74 hektáros paradicsom.

A következő lépés a tulajdonos megkeresése, aki a szabad kapacitás függvényében éjszakánként 47 ezer dolláros (7,5 millió forintos) áron 28 vendég erejéig a rendelkezésünkre bocsátja a földdarabot.

Akinek ez kicsit sok, pályázhat a sziget hat vendégházának egyikére, ezeket a tulajdonos által meghatározott időszakokban heti 23 500 dollárért (3,8 millió forintért) lehet kibérelni.

A szigeten két uszoda és jacuzzi, teniszpályák és számtalan wellnes lehetőség várja a vendégeket, a sziget nyújtotta szolgáltatások értelemszerűen semmiben sem maradnak el az ötcsillagos szállodák színvonalától.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5