Hova vigyük nyaralni a gyereket?

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A nyári vakációra az utazási irodák számos "gyerekbarát" ajánlattal készülnek, amelyek keretében önálló, izgalmas programokat kínálnak a tehetős szülők gyerekei számára. Állatkertek, témaparkok, őserdei túrák és jachtkirándulások szerepelnek a programok között.

A tehetős szülők egy része hajlandó igen komoly összegeket kifizetni egy olyan családi útért, ahol a szervezők a csemeték számára  önálló, különleges programokat kínálnak. A családok az egyedi élményeket keresik, amelyek megfelelnek gyerekeik érdeklődési körének.

Forrás: www.forbestraveler.com
Aktív kikapcsolódás

Az utazási irodáknak évről évre új programokat és helyszíneket kell ajánlaniuk, hiszen ma már nem nagyon fordul elő, hogy a gazdag családok minden nyáron ugyanazt a tengerpartot választják.

Gyerekbarát programok a világ körül

Egy ausztráliai körutazás elmaradhatatlan állomása a Sydney-ben található Taronga Zoo, ahol a gyerekek olyan egzotikus állatokat is megcsodálhatnak, mint a törpe- és a vöröskenguru vagy a szumátrai orángután.

Arra is van lehetőség, hogy az ifjú természetbúvárok az állatkertben töltsék az éjszakát sátrakban, és éjszaka is megfigyeljék kedvenceiket. Ha eredeti élőhelyükön is meg akarják nézni az állatokat, a szülők  kibérelhetnek egyet a Daintree esőerdő környezetbarát lodge-ai közül, napi 550 dollárért (90 ezer forintért).

Dzsungeltúra bevállalós családoknak

A hawaii Kohala Coaston található Mauna Lani Resort golfkurzust és barlangtúrákat kínál, így a gyerekek izgalmas programokon vesznek részt, amíg a szülők a jól megérdemelt pihenést élvezik. Egy tengerre néző privát bungaló 6000 dollárba (970 ezer forintba) kerül, de napi 315 dollárért (51 ezer forintért) is ki lehet bérelni családi csomagban.

A kalandvágyó családok közül egyre többen utaznak el Costa Ricába, ahol esőerdőkben és vulkánok közelében pihenhetik ki az iskolaévet. Az Eco Family Adventures hétnapos túrákat szervez, amelyen 5 évnél idősebb gyerekek vehetnek részt. Kenopitúrák, függőhidakon való átkelés és faültetés vár a vállalkozó szellemű gyerekekre és felnőttekre, személyenként 2200 dollárért (360 ezer forintért).

New Yorkban több mint 100 olyan múzeum és kiállítás közül lehet választani, ami biztosan leköti a gyerekek figyelmét. Az American Museum of Natural History (Amerikai Természettudományi Múzeum) a kicsik kedvence a meteoritok és a hatalmas csontvázak, illetve fosszíliák miatt. Az Amerikai Népművészeti Múzeumot sem érdemes kihagyni, luxus színvonalú szállást pedig a Plaza Hotelben találhatunk, éjszakánként 1100 dollárért (180 ezer forintért).

Európai családi vakációk

Ha a csemeték már unják Disneylandet, érdemes elutazni a spanyolországi Salou-ban található PortAventura témaparkba. Itt is van vízipark, hullámvasút, és a gyerekek a régi vadnyugat világába is belecseppenhetnek,  személyenként 33 euróért (8200 forintért). A parktól 40 kilométerre  található a Mas Passamaner nevű resort, ahol kerékpártúrák, horgászás, túrázás és golfozás szerepel a választható programok között.

Forrás: www.forbestraveler.com
Ezt a múzeumot nem fogják unni

Görögországban a Lindblad Expeditions nevű cég 9 napos vakációt kínál, amely során egy 40 személyes jachton szállásolják el a családokat. A körutazás során a gyerekek megismerkedhetnek a görög mitológiával, a helyi gasztronómiával és természetesen a vadregényes tengerpartokkal is. Minden család saját mentort kap, aki segít a programok szervezésében és lebonyolításában. Egy kabin 5000-7000 dollárba (810 ezer - 1,1 millió forintba) kerül.

Olaszországban a múzeumlátogatást és a kitűnő fogásokat főzőtanfolyammal kötik össze a családi vakációk szervezői.

Florence ideális helyszín, a program részvevői a Villa San Michele nevű luxushotelben szállhatnak meg, ahol a gyerekek elsajátíthatják néhány egyszerű desszert elkészítését.

A családi csomag ára 3000 eurótól (750 ezer forinttól) kezdődik.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5