A legegzotikusabb esküvői színhelyek szökevényeknek

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Javában tart az esküvői szezon, amelyhez az alábbiakban néhány potenciális esküvői helyszín ötlettel szolgálunk. Legyen szó a Machu Picchu-ról vagy a Seychelle-szigetekről, ma már szinte bárhol kimondhatjuk a boldogító igent.

A megfelelő anyagi háttérrel rendelkező jegyespároknak ma már hatalmas választék áll rendelkezésükre az esküvői helyszínek terén, nem csak itthon, hanem külföldön is. A kapcsolat hivatalossá tételét a "szökevény házasságkötők" ma már tervezhetik meghitt, óceánparti eseménynek, esetleg a Machu Picchu tetején tartandó családi ünnepségnek vagy baráti körben tartott bulizásnak is. Íme néhány ötlet a Forbes Traveler javaslatai alapján.

Abercrombie & Kent luxus utazási iroda, Machu Picchu, Peru

Amennyibe egy autentikus, Andok-beli szertartásra vágynánk ,a Machu Picchu ősi inka romjainál, erre is van lehetőség. A luxusutakra specializálódott Abercrombie & Kent helyi idegenvezetője előre elintézi minden esküvővel kapcsolatos teendőt, természetesen a fiatal pár igényeinek megfelelően.


A Machu Picchu Sanctuary Lodge-ben megszálló fiatalok számára akár a bennszülött lakosság jellegzetes ruhái által inspirál esküvői öltözetet is készítenek.

Four Seasons Biltmore Resort, Santa Barbara, Kalifornia

Kaliforniát évről évre párok sokasága keresi fel, nem csak nyaralási, hanem házasságkötési céllal is.  A Santa Barbara-i Four Seasons Biltmore Resort ugyancsak kitűnő helyszín, amely például Rianna Riego és Jeff Zamensky meghitt esküvőjének is otthont adott. A rokonságkerülő páros egyetlen vendége kutyájuk, Indy volt, aki a nászút napjait a közeli kutyaspában töltötte, míg gazdái romantikus körülmények között pihenték ki az amúgy sem "kimerítő" nagy napot. 

Six Senses Hideaway, Vietnam

A szökevény házasságkötőknek, akik egy kevésbé zajos és nagyvilági közegre vágynak, Dél-Vietnam lehet ideális és egyben költséges választás. A Ninh Van-öbölben fekvő Six Senses Hideaway-t békés partszakaszok és a drámaian magasodó hegyek teszik izgalmas helyszínné a boldogító igen kimondására. A luxusszálloda nem csak a ceremónia megszervezésére alkalmas, hanem egyúttal "felkészítő táborként" is kitűnő, spája temérdek nyugtató, illetve szépítő kezelésének köszönhetően.

Parrot Cay, Turks- és Caicos-szigetek, Providenciales

A Parrot Cay üdülőhely elsősorban szerelmespárok és házasulandók búvóhelye, akik között sokszor világhírű vendégek is megfordulnak. Éppen ezért az üdülő esküvőszervezői mesterei szakmájuknak, referenciaként olyan korábbi ügyfeleket mutathatnak fel, mint Jennifer Garner és Ben Affleck. Az 1200 dolláros alapcsomag árában benne van a zene, a fényképész, az étel-ital és maga a ceremónia szervezése is. Ha legális házasságkötést szeretnénk, érdemes 72 órával a nagy esemény előtt érkeznünk.

Villa Feltrinelli, Garda-tó, Olaszország

A megrögzött európaiaknak szintén van lehetőségük a felső tízezer kedvenc megállói közül választani kontinensen belül. A Garda-tó nyugati partján lévő impozáns luxusszálló állítólag esélyes volt Tom Cruise és Katie Holmes potenciális esküvői helyszíneinek versenyében.

A Villa Feltrinelli a Garda-tó partján épült

A lenyűgöző, romantikus közeg kitűnő választás a minimális létszámú esküvők esetében, a maximális befogadóképessége ugyanis 40 fő.

Bushman's Kloof, Western Cape tartomány, Dél-Afrika

Igazi vad esküvői terep a dél-afrikai Bushman's Kloof luxusüdülő és spa a szokatlan helyszínek kedvelőinek. Az ezer dollárnál kezdődő szobaárak sokat elmondanak a hatalmas vad- és növényvilággal rendelkező szálloda minőségéről. A Cederberg-hegység lábánál elterülő hotel nem csak kétfős ceremónia, hanem nagyobb vendégszámú lakodalom levezénylésére is alkalmas. 

Le Taha'a Island Resort & Spa, Tahiti

A Bora Bora közelében fekvő privát sziget paradicsomi közeggel kecsegteti azokat, akik hagyományos értelemben vett "álomesküvőre" vágynak. Le Taha'a 40 perces vízi transzferrel érhető el a raiatea-i reptértől. Az esküvővel egybekötött nászúton a fiatal házasok a víz felszínén épült cölöpházakban is megszállhatnak, de választhatnak a luxusüdülő 12 parti villájából is, amelyek mindegyikéhez saját medence tartozik.

Fregate Islanden mintegy 400 teknős él


Fregate Island, Seychelle-szigetek

Ha esküvőről vagy nászútról van szó, szinte kötelező megemlíteni a Seychelle-szigeteket, mint a kapcsolatukat hivatalossá tevő szerelmesek egyik kedvencét. 

Fregate Island leginkább azoknak ajánlott, akik valóban zavartalanul szeretnék eltölteni ezeket a különleges perceket.

A sziget izoláltságát mutatja az is, hogy összesen egy étteremmel rendelkezik, de luxusszolgáltatásokban természetesen nincs hiány.

A vízparti ceremóniákra vibráló színei és lenyűgöző adottságai miatt tökéletesen alkalmas sziget 14 madárfaj mellett 400 teknősnek is otthont ad.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5