Masszázsmedence a hordóból

Címkék: luxus, wellness, jacuzzi, masszázsmedence

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem méretével, szolgáltatásaival vagy kényelmével tűnik ki a tömegtermékek közül ez az ötcsillagos masszázsmedence. A kisszériás termék inkább anyaga és kivitelezése miatt érdemli ki a hatalmas árcímkét, amit ráakasztottak.

Igazán különleges formájú lett ez a jacuzzi. Olyan, mintha egy hordóból alakították volna ki, pedig masszázsmedencének készült eredetileg is a fémpántokkal és a beépített fúvókákkal egyetemben.

A fából készült spa ikerkádakból találunk egy példányt az ötcsillagos német Ritz Carlton hotelben is, de akár saját kerti medencénk mellé is telepíthetünk egyet. A kültéri jacuzzi tervezésénél figyelembe vették, hogy minden medence mellett jól mutasson.

Hordó jellegű luxus masszázsmedence

Vörös cédrusból készült a klasszikus formájú dupla spa szett, ami egyrészt igen jól mutat, másrészt a szakemberek szerint ez a legjobb faanyag az ilyen méretű kádakhoz. Használat után a hozzáillő, elegáns fa fedőkkel tudjuk letakarni a "hordókádakat", ez védi a bennük lévő vizet a szennyeződésektől. A fát természetesen UV-álló réteg is óvja, hogy ellenálljon a napsugárzásnak, bármilyen vékony is legyen az ózonréteg fölötte.

A fából készült párost úgy optimalizálták, hogy az egyik a hideg, a másik a meleg vízhez az igazi. Bármikor beleugorhatunk valamelyikbe, akár melegednénk, relaxálnánk, vagy éppen hűsölni szeretnénk egy forró napon.

A 153 és 200 centiméteres méretben (ez értelemszerűen a "hordók" átmérője) kapható ikermedencét világszerte az elektromos berendezések nélkül szállítják, hogy az eltérő szabványokkal ne legyen probléma. A kisebbiket egyszerre hat, a nagyobbikat kilenc embernek szánják.

A hatszemélyes ára 19750 dollár, azaz 3,3 millió forint, a nagyobb 26,5 ezer dollárba, azaz 4,3 millió forintba kerül, mindkettőt fúvókákkal, illetve az első részbe épített vezérléssel szállítják.

A kereskedelmi forgalomban kapható példányokba a két szivattyú, valamint a fűtőrendszerek beszerelése a forgalmazó, illetve a tulajdonos feladata. A hideg medencébe azért kerül fűtés, hogy a téli hidegben se történhessen semmi baja, a fagyáskár ebben az esetben igen nagy lehetne.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5