Arcvasalás 24 karátos arannyal

Címkék: Kraupa Márta, arckezelés, arany

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sütő Emese

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Május 1-jétől Magyarországon is elérhető az az arckezelés, amelynek során 24 karátos aranylemezzel borítják be a szépülni vágyók arcát. Az arcvasalással felérő színarany arcpakolást mi is kipróbáltuk.

Alig egy éve adtunk hírt arról, hogy a japán Umo cég világszerte kínálja különleges regeneráló kezeléseit, mégpedig 24 karátos arannyal. A 2007-es Beautyworld Japan szépségipari kiállításon bemutatott kezelés május 1-jétől Magyarországon is elérhető, egészen pontosan a budapesti Szép Heléna Kozmetikai Szalonban, amelynek legújabb, 24 karátos szolgáltatását természetesen mi is leteszteltük.

A szalon vezetője, Kraupa Márta már a kezelés előtt elmondta, az Egyesült Államokban hatalmas népszerűségnek örvendő UMO luxuskezelés több az arc egyszerű bearanyozásánál. "Az egész technológia alapja a Gamma PGA, vagyis a Gamma Poli Glutamic Acid, amely egy teljesen természetes anyag" - árulta el a kozmetikusmester, aki itthon az UMO kizárólagos forgalmazója.
Az eredetileg a tengeri medúzákban felfedezett, manapság főleg szójababból nyert anyag vízzel vegyülve rendkívül kedvező tulajdonságú lesz, olyannyira, hogy a modern nők csodafegyverének számító hyaluron savhoz képest a szakemberek tízszeresére teszik a hidratáló képességét, emellett pedig sokkal rugalmasabb, mint a kollagén.

További háttérinformációkra vágyva megkérdeztük azt is, vajon a 24 karátos aranylapocskákkal való társítás a sznobizmus, a divat vagy pedig a tényleges hatóanyagok számlájára írható-e. A természetgyógyász végzettséggel is rendelkező Kraupa Márta megnyugtatott minket, egyértelműen ez utóbbiról van szó. "Már Kleopátra is ezzel tartotta karban magát, de orvosi célokra sem véletlenül használták a történelem során, így például visszerekbe is fecskendeztek aranyat."

Miután megtudtuk, hogy az ókori királynőhöz hasonlóan gyönyörűek leszünk, már kezdődhetett is a kezelés. Az UMO Facial Spa Gold System névre keresztelt kényeztetés első lépéseként a vendég helyet foglal a kezelőszékben, ahol rögtön az arc tisztításában és -radirozásában részesül, kellően felpezsdítve ezzel a bőrt, egyúttal ellazítva a vérmes reményekkel érkezőt.

A következő szakasz a Gamma PGA arcra való felviteléből áll, amelyet mindjárt az UMO nanotechnológiás, hideggőzölős gépével való kezelés követ. A futurisztikus gépezetbe előzőleg elhelyezik a tápanyagokat, amelyeket ezután hétszer kisebb vízcseppek formájában, egy hosszúkás csövön keresztül juttat az arcfelszínre a masina. "A Gamma PGA vizes környezetben képes a tápanyagok szállítására, így jutnak el az értékes összetevők a bőrbe" - indokolta a hideggőzölős, a mellesleg kellemesen ható gépezet használatát a szakember.

 

 

1.  Arcvasalás 24 karátos arannyal
2.  A kézfiatalításra is van lehetőség

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sdf | 2010. április 20., kedd 09:07:09

asdk

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5