Tükörbe rejtett tévé a gazdagok fürdőszobájában

Címkék: luxus, spa, wellness, Tusk

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A luxus kategóriájú fürdőszoba-felszerelés nem feltétlenül aranyozásból és drága gránit felhasználásából áll. Ezt vallja a Tusk is, aminek otthoni spa kollekciójában keresve sem találunk ilyeneket. Fát, üveget és innovatív megoldásokat annál inkább.

A luxustermékekre szakosodott Tusk International a Tusk Spa kollekcióval igyekszik bemutatni, hogy mit gondol a fürdőszobai kényeztetésről. Másik céljuk az volt, hogy teljesen új irányból közelítsék meg a felső kategóriás "vizesblokk" összetevőit.

Arany helyett fa az alapanyagok között

Valóban hiába is keresnénk termékeik között aranyozott csapokat vagy különleges márványból készült zuhanytálcákat. A szolgáltatások, a dizájn és a minőség oldaláról igyekeznek meghatározni az exkluzív fürdőszoba fogalmát.

Ludmila Paratian vezető tervező szerint termékeikkel az a céljuk, hogy azok minősége felülmúlja az ötcsillagos szállodákban található fürdőkét, és a gyógyfürdők kényelmét, szolgáltatásait is be szeretnék vinni az otthoni fürdőszobákba. Tapasztalatuk szerint ugyanis sok közösségi használatban elterjedt termék meg sem jelent még ezen a piacon.

A Tusk Spa kollekció a szerelvények, összetevők és felszerelések széles skáláját kínálja. Beleértve a hidroterápia fürdőket, speciális üveg mosdókat és kádakat, konzolokat, gőzfürdőket, tengeri fából készült zuhanypaneleket, fúvókákat, csapokat, sőt, tükörbe épített televíziókat is.

Az áraik igazodnak ahhoz, amit képviselni szeretnének, egy mosdótál 700 fontba (224 ezer forintba), egy zuhanytálca 3300 fontba (egymilliló forintba), egy hidroterápiás zuhanykabin pedig 12500 fontba (4 millió forintba) kerül.

Kínálnak spa szettet 26450 fontért (8,5 millió forintért), illetve nagyobb medencét 35650 fontért (11,4 millió forintért).

Fényterápiás, fúvókákkal ellátott kádat is terveztek üvegből, a tükörbe épített kijelzőn pedig a relaxálásban segítő képeket, valamint kedvenc sorozatunkat egyaránt nézhetjük.

Ugyanakkor fából készítik a víznek és más anyagoknak kitett zuhanyfelszerelések egy részét. Innovációt és hagyományt egyszerre kínálnak meglehetősen sok pénzért.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5