Krokodil- és pandafotel készül 12 millióért

Címkék: fotel, dollár, dizájner, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kissé amorf, cserébe igen drága fantáziafoteleket készít egy brazil dizájnerpáros. Fernando és Humberto Campana plüssjátékokból összeállított alkotásaiért 75 ezer dollárt, vagyis 12 millió forintot fizethet az, aki nappalijában egy halom mackó, delfin, panda vagy éppen krokodil társaságában szeretne üldögélni.

Számos nemzetközi elismerés és a hétköznapi ízlés számára nagy eséllyel kissé "meredeknek" tűnő bútor jellemzi a brazil dizájnerpáros, Fernando és Humberto Campana munkásságát.

A Sao Pauló-i stúdióban a fantáziadús testvérpár jóvoltából olyan egyedülálló lakberendezési tárgyak tárulnak a milliomos vásárlóközönség elé, amelyekhez garantáltan nem sokan jutnak hozzá.

Kissé bizarr az elgondolás

Ez azonban nem csak az árnak köszönhető, hanem a különc termékek limitált számának is, hiszen a Fernando és Humberto fantáziájának köszönhetően megszületett darabok mindegyike sorszámot kap.

Az egyik leginkább figyelemre méltó szériájuk a plüssállatok világa által inspirált fotelsorozat. Ennek tagjai olyan fémvázas fotelek, amelyek alapanyagaként valóságos játékfigura- halmazok szolgálnak.

A plüssállatrajongók különböző témák közül választhatnak, így mackós, delfines, pandás, cápás, delfines vagy éppen krokodilos darabok közül, de az erősebb idegzetűek akár egy babákból összeállított fotelbe is ülhetnek.

A 75 ezer dollárért kínált pihe-puha ülőkék kétségtelenül nem a fényűző, klasszikus luxusdarabok iránt vonzódó vásárlókat fogják megnyerni. 

A bizarr fotelek nem is ezért számítanak felkapottnak a tehetősek köreiben, hanem sokkal inkább a felhasznált alapanyagok különlegessége, a kézimunka az, ami vonzóvá teszi Fernando és Humberto alkotásait ügyfeleik szemében.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5