Armani tévé fából

Címkék: lcd, high-tech, Samsung, Armani, tévé

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A híres olasz tervező mobiltelefon után tévét dob piacra a Samsunggal közösen. Maga Giorgio Armani mutatta be az új prémium kategóriás LCD televíziót. Fa keret, egyéni távirányító, csúcstechnika.

Az év egyik legnagyobb dizájneseményére, a milánói nemzetközi vásárra időzítették a divattévé bemutatóját. A prémium kategóriás Armani-Samsung 120 herzen üzemel, és full HD felbontásra képes, de nem ezért fogják megvásárolni.

Armani azt mondta a bemutatón, hogy az inspirációt saját cége 2008/09-es otthoni bútorkollekciója jelentette, melyben található többek között egy Brahms teaasztalka is, amelynek fényes, fekete, lakkozott fa felületéhez jól passzol az új tévé.

Elegáns minimalizmus

Az új Armani-darabnak szintén fa kerete van, ami kézi munkával készült, és speciális, egyéni távirányítót is terveztek hozzá. Megjelenése meglehetősen egyszerű és elegáns, és természetesen fekete színű (ami egyszerre Armani és az otthoni elektronika divatszíne).

A HD felbontáson kívül a HDMI csatlakozókról esett szó a bemutatón, valamint arról, hogy  a gyártótól megszokott jó minőséget és használhatóságot garantálják. Tehát a 46 és az 52 inches modell mindazt tudja, amit ma egy jó minőségű tévének tudnia kell, a legmodernebb Samsung-technológia került beléjük.

Az Armani-birodalom régóta több lábon áll. Az eredeti tevékenységi kör, a ruhakollekciók mellett a parfümök, órák, napszemüvegek, dísztárgyak és táskák forgalmazása is dollármilliókat hoz a cég konyhájára.

Számos divattervezőhöz hasonlóan dizájnerhotelekbe is fektetett a cég, 2007 őszén pedig megnyílt első spája Tokióban.


Tavaly mutatták be az Armani és a Samsung közös "gyermekét", az érintőképernyős dizájntelefont.


A 73 éves tervező a Second Life-ban elsők között nyitott saját boltot, így már a virtuális vásárlók is gyarapítják a bevételeit. Természetesen valódi pénzzel.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5