Hogyan húzzunk hasznot az extől kapott ékszerekből?

Címkék: ékszer, arany, gyémánt

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az Ex-Boyfriend Jewelry nevű honlap olyan ékszerek adásvételével foglalkozik, amelyeket exbarátaik ajándékoztak az oldal felhasználóinak. Az egykori szerelmi zálogok értékesítése mellett egyúttal a rossz emlékektől is megszabadulhatunk, ugyanis a blogokban kiírhatjuk magunkból a sérelmeinket. Az oldalon egészen komoly értékű ékszerek is gazdát cseréltek már.

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy szeretett volna megszabadulni egy korábbi kapcsolat tárgyi emlékeitől, ez azonban nem olyan könnyű feladat, ha nem ingyen akarunk megválni az ajándékba kapott értékesebb daraboktól.

Tovább nehezíti a helyzetet, ha korábbi lovagunk nem éppen kifinomult ízléséről tanúskodik az ékszer dizájnja. 
Ebben nyújthat segítséget az Ex-Boyfriend Jewelry nevű honlap, ahol jó eséllyel találhatunk vevőt a megunt vagy negatív emlékeket idéző ékszerekre. 


Egy nemkívánatos emléktárgy


Gyémánt és arany jegygyűrűk, nyakláncok, fülbevalók küzül választhatunk, ha a nemkívánatos darab árából rögtön egy valaki más által  megunt ékszert szeretnénk, de találhatunk kávéfőzőt és márkás napszemüveget is. Az oldal valószínűleg azoknak a férfiaknak is jól jön, akik tervezik ugyan az ékszervásárlást, de anyagi lehetőségeik korlátozottabbak.

Egy fiatalon férjhez ment lány például elhamarkodott esküvőjére fordított összeg egy részét szeretné visszakapni az ékszerek eladásával. A legdrágább cikk jelenleg egy 5000 dollárért (800 ezer forintért) árult eljegyzési gyűrű, amelyet 1.23 karát súlyú gyémánttal és 28 briliánssal díszítettek. A tulajdonos szerint eredetileg 11 ezer dollárt (1,8 millió forintot) adott érte az azóta a múlt ködébe veszett udvarló.

Az oldalt Megahn és Marie Perry hozta létre. Az egyik ötletgazda fiókjában egy komplett esküvői ékszerkollekció lapult. A frigy már nem volt aktuális, így sorra járta a ékszerboltokat és a zálogházakat, de nem volt megelégedve a felkínált összegekkel, így egy virtuális ékszerpiac alapítása mellett döntött.

Az ékszereken kívül a negatív emlékektől is megszabadulhatunk, az oldalhoz tartozó blogban ugyanis megoszthatjuk a többi felhasználóval, hogy miért  is szeretnénk megválni a sokszor nem éppen olcsó daraboktól.  Az exbarátok idegesítő szokásai, a kapcsolat végének okai és a az ajándékozó rossz ízlése egyaránt a nyilvánosság elé kerülhet.
 
Bár a legtöbb bejegyzés komoly sérelmekről tanúskodik, nem minden esetben a bosszú hajtja az ékszereket árusító nőket. 

Találhatunk olyan postot is, miszerint az expartner semmi kifogásolhatót nem tett, egyszerűen csak nem működött a kapcsolat.

Ha valaki  mindezt kevésnek tartja, és valódi bosszúra vágyik, mint ahogy korábban beszámoltunk róla, jó pénzért akár puhatestűt is elnevezhet expartneréről.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5