Milliókat keres havonta egy modern Mary Poppins

Címkék: millió, luxus, dada, Nagy-Britannia, Norland College

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kívülről tud minden gyermekdalt, és egészséges kosztot varázsol az étkezőasztalra. Megbízható, akárcsak egy svájci óra és angyalian türelmes. Valahányszor a szülők dadát keresnek gyermekük mellé, többnyire már határozott elképzeléssel rendelkeznek, egy modern Mary Poppins azonban igencsak ritka manapság. Aki biztosra akar menni, az a brit Norland College végzett növendékei közül válogat. Kevesen vannak azonban, akik egy ilyen elit dadát megengedhetnek maguknak.

A több mint száz esztendeje pesztonkákat képző, nagy hírnévnek örvendő iskola az Anglia délnyugati részén fekvő Bathban működik. A világ minden részéből kopogtatnak ajtaján gazdagok, előkelőségek és hatalmasságok, ha dadát keresnek gyermekeik mellé.

Emma Thompson dada volt a Nanny McPhee filmben

A kollégium filozófiája 1892-ben történt alapítása óta mit sem változott: "Számunkra a gyermek jelenti a középpontot. A gyerekek szükségletei teljesen egyéniek, és mi ehhez akarunk igazodni".

Egy szerény londoni óvodából indultak el, és ma már Bath főterének egyik épületében mintegy százan tanulnak a hat különböző témájú dadaképző tanfolyamon.

Minden egyes tanfolyam elvégzése 4500-5000 fontba (1,4-1,6 millió forintba) kerül a leendő szuperdadának, ami azonban nem is olyan nagy összeg, ha figyelembe vesszük a dadák majdani évi keresetét, amely - főleg külföldön - akár az évi 40 000 fontot (16 millió forintot) is elérheti.

Az sem ritkaság, hogy gazdag családok önálló lakással vagy fitneszstúdióba való betársulással csalogatnak magukhoz szuperdadát.

A Norland College végzett növendékeit nemcsak a világ minden részébe küldik szét, hanem a föld minden sarkából is toborozzák őket, például Németországból, Franciaországból, Hongkongból és Tanzániából.

Egyvalamit egész biztosan elsajátítanak az iskola hallgatói: "Nem elég csak üldögélni és eljátszani a gyerekekkel"

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5