Naponta 1,4 milliót költött el a lottómilliomos

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy vendégházban tengeti életetét egy brit lottómilliomos. Peter Kyle teljes lottónyereményét, 1,6 milliárd forintnak megfelelő összeget költött el 3 év alatt.

Peter Kyle jelenleg egy vendégház szegényes szobájában lakik, luxusautóját egy kopott használt kocsira cserélte. Az 55 éves férfi mindenesként dolgozik a hotelban, hogy biztosítsa azt az összeget, ami megélhetéséhez elég.

Kyle 2005-ben nyerte meg a brit lottótörténelem egyik legnagyobb nyereményét. A férfi mintegy 5,1 millió fontot (1,6 milliárd forintot) vihetett haza. Luxusvillákra, utazásokra és autókra költötte el a pénzt.

Forrás: www.dailymail.co.uk
Ma már nem pezsgőzik

A hatalmas összeget tekintve a milliomos pénzügyi analfabéta lehet: naponta átlagosan 4600 fonttól (1,4 millió forinttól) szabadult meg. A nyeremény átvétele után vásárolt egy házat Plymouth-ban 550 ezer fontért (173 millió forintért) és 100 ezer fontot (32 millió forintot) költött luxusautókra. 23 éves lányának és 14 éves fiának is jelentős összegeket adott.

Élete nagy lehetőségét azzal rontotta el, hogy gondolkodás nélkül bocsátott komolyabb összegeket a barátai rendelkezésére, ezenkívül rossz tanácsadóknak köszönhetően veszteséges üzletekbe fektette a pénzét. Végül semmije sem maradt.

Jótékony célokra egyáltalán nem szánt a hatalmas nyereményből, emiatt egy időben az Egyesült Királyság legfukarabb emberének tartották. A hírek szerint gyógyíthatatlan betegségben szenvedő testvéreitől is megtagadta az anyagi támogatást.

A nem kifejezetten nagyvonalú milliomosnak el kellett adnia a házát, az autóit és a luxustárgyait is, hogy biztosítsa alapvető szükségleteit. Otthonának egy éjszakánként 15 fontos (4700 forintos) szobákat kiadó vendégházat tekint, ahol dolgozik. Állítólag gondnoki teendőket is ellát, és ő készíti a vendégeknek a reggelit.

Az egykori milliomos valószínűleg még adósságba is verte magát: egy hitelező 590 fontot (186 ezer forintot) követel tőle a helyi bíróság szerint. Bizonyos források szerint a tönkrement milliomos heti 100 fontos (32 ezer forintos) segélyt is igényelt.

Nem Kyle volt az egyetlen lottómilliomos, akit csak ideiglenesen tett boldoggá az ölébe hullott szerncse.

Többen nemcsak tönkrementek, hanem a börtönben végezték, de akadt olyan is, aki öngyilkosságot követett el.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5