Kullancscsípés miatt lett öngyilkos a milliomosnő

Címkék: Lyme-kór, kullancs, brit, milliomos, Jan Linton

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kivetette magát luxusotthonának ablakából Nagy-Britanniában egy kényszerképzetekkel küzdő nő. Jan Linton feltehetően egy korábbi nyaraláson szerzett fertőző kullancscsípés következtében kezdett el fura látomásokat látni, amelyek miatt végül öngyilkos lett.

Jó barátnője, Rhian Bradley franciaországi birtokán időzött hosszabb ideig egy dúsgazdag londoni nő, amikor kertészkedés közben megcsípte egy fertőzött kullancs.

Az ismerősei szerint független, öntudatos, komoly magánvagyonnal rendelkező Jan Linton tavaly decemberben azért tért vissza a brit fővárosba, mert egy sebész lányaként úgy gondolta, az egyre inkább jelentkező fájdalmai és gyengesége mögött talán egy fertőző kullancscsípés áll.

Európában minden tizedik kullancs terjeszti a Lyme-kórt

Az 56 éves nő - akit azonnal kivizsgálták Lyme-kór gyanújával - mentális állapota szokatlanul gyorsan romlott. Ismerősei szerint nagyon furcsán viselkedett, és gyakran azt állította, a rendőrség a nyomában van. Paranoiás képzelődések, látomások kínozták Jan Lintont, aki barátnője szerint álmatlanságtól is szenvedett.

Ezek a központi idegrendszer zavarai miatt jelentkező tünetek viszonylag kisebb arányban jellemzőek a Lyme-kórra.
A London nyugati részén, Nyugat-Bromptonban egy 1 millió fontos luxuslakásban élő nő Rhian Bradley szerint olykor megdöbbentette azzal, hogy magában beszélt. "Jan elkezdett mindenben kételkedni, és megkérdőjelezte az értelmét" - vallotta a barátnő, aki korábban odaköltözött az áldozathoz.

Az egyébként ausztráliai születésű Jan Linton, akinek nem volt családja, Rhian Bradley szerint olykor a tükörrel beszélgetett, ugyanakkor attól rettegett, hogy az emberek őrültnek hiszik.

A helyzet egyre romlott, így a nő barátnője egy bébifigyelőt is elhelyezett Jan Linton hálószobájába, hogy nagyobb biztonságban tudja.

Január 16-án hajnalban azonban egy puffanást hallott, így átment a nő szobájába, de nem találta meg. "Tárva-nyitva voltak az ablakok. Rögtön tudtam, mi történt" - nyilatkozta Rhian Bradley. Az áldozat halálát, aki - egybehangzó vélemények alapján - teljesen megváltozott élete utolsó hónapjaiban, a halottkém szerint egyértelműen nem idegenkezűség okozta.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5