Harry Potter anyja milliókért fiatalodik

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

J.K. Rowling a Harry Potter megírásával nem csak a világhírű írók sorába küzdötte fel magát, hanem a milliomosok körébe is. Mintegy 545 millió fontos vagyona segítségével a brit írónő tíz évet fiatalodott.

A ma mintegy 545 milliós vagyonnal rendelkező, három gyermekes anya a nemzetközi siker, azaz a Harry Potter megalkotása előtt titkárnőként és tanárként is dolgozott. Később Portugáliában angolt oktatott, ahol 1992-ben férjhez ment Jorge Aranteshez, kislányt szült neki, de később elváltak.

A ma már a leggazdagabb nők sorába tartozó J.K. Rowling akkori képei egyértelműen utaltak akkori anyagi helyzetére. Edinburgh-ba visszaköltözve nyirkos, fűtetlen lakásban nyomorogtak kislányával, Jessicával, amin csak az első kötete utáni átütő siker és az első komolyabb bevételek változtattak.

Az anyagi jólét az arcán is meglátszik

Egy nagy-britanniai bulvárlap összevetette a híresség tíz évvel ezelőtti, illetve a legfrissebb fényképeit, amelyekből egyértelműen kiderült, az anyagi előrelépés nem csak a bankszámlájára, hanem a külsejére is egészen jó hatással volt.

A legutóbbi képeken látható önbizalommal teli, ragyogó arcbőrű, egészséges hajú és feltűnő ruhákba öltözött, alig harmincötnek tűnő díva külseje éles ellentétben áll a félszeg, finoman szólva is egyszerű megjelenésű énjével.

A brit sztár havonta 400 fontot (126 ezer forintot) költ a legtermészetesebb hatású hajmelírozásra, de manikűrre, pedikűrre is rendszeresen áldoz. A második házasságában élő milliomosnő - miután anyagilag megengedhette magának - a hollywoodi sztárokéhoz méltó "porcelánmosolyra" is beruházott, de egyes hírek szerint sminkjét is rendszeresen profik készítik el.

Egy a napokban tartott díjátadón egyes lapok azt is megkockáztatták, hogy a márvány simaságú homlokát J.K. Rowling a rendszeres Botox-injekcióknak köszönheti, ami szintén nem olcsó mulatság.

A híres emberek szépészeti műtéteivel foglalkozó internetes oldalakon több helyen is felbukkant már az írónő neve. Az egyik hasonló oldal szakértője úgy ítélte meg, J.K. Rowling a fotók alapján valószínűleg alsó és felső szemhéjkorrekción esett át, de előfordulhat, hogy arcimplantátumot is kapott.

Ilyen szembeötlő változáson ment át a sztár gardróbja is. Míg ruhái között korábban legfeljebb M&S és Next darabok szerepeltek, addig ma már főként több ezer fontos Alberta Ferretti, Giorgio Armani és Gucci modellekben jelenik meg.

Az írónő természetesen utazni sem hétköznapi módon szokott, kiruccanásaihoz mindig magánrepülőt vesz igénybe.

A látható önbizalom és kiegyensúlyozottság hátterében nem mellesleg az is áll, hogy a korábbi heti 65 fontos, szegényes albérlete helyett ma egy 4,5 millió fontos (1,4 milliárd forintos) kensingtoni luxusotthonban hajthatja álomra családjával fejét.

Emellett persze további ingatlanokkal is rendelkezik, így a birtokában van egy 750 ezer fontos (236 millió forintos), György-korabeli edinburgh-i rezidencia, valamint egy 1 millió fontos (314,5 millió forintos) perthshire-i folyóparti ház.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5