Porsche taxin járnak Moszkvában

Címkék: Porsche Cayanne, Moszkva, taxi

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Moszkva a legtöbb újgazdagot felvonultató nagyváros, így ennek megfelelően a pazarlás egyik melegágya is. Jó példa erre, hogy nemrégiben vadonatúj Porsche Cayenne és Maybach taxikat kínáló szállítócég alakult, mégpedig mintegy 20 és 50 ezer forintos alkalmankénti tarifával.

Nemrégiben Moszkvát választotta a Forbes magazin a leggazdagabbak városának. A rezidens várost, nem pedig az állampolgárságot alapul vevő felmérés szerint ugyanis 74 olyan ember él, akinek vagyona eléri az 1 milliárd dollárt (160 milliárd forintot), ami már csak azért is figyelemre méltó, mert az utóbbi években az orosz milliárdosok közül sokan tették át székhelyüket Londonba.

Vibráló színekben rendelték az autókat

A gazdag városlakók - akiknek vagyona átlagosan csaknem 6 milliárd dollárra tehető - persze magas igényekkel is rendelkeznek, amihez nemrégiben már a taxiipar is alkalmazkodott.

Az Askwomen.ru orosz női portál szerint ugyanis olyan, milliomosok szállítására szakosodott cég alakult az orosz fővárosban, amelynek flottája kizárólag színes, narancs és piros luxusautókból, Porsche Cayenne és Maybach típusú járművekből áll.

Az Oroszországban mintegy 200 ezer dollárért kínált Porsche Cayenne és az ennél lényegesen többe kerülő Maybach taxik díja persze nem mérhető az átlagos moszkvai tarifákhoz. A cégszabályzat szerint ugyanis mindegy, hogy az ügyfél honnan rendeli a fuvart, és az sem számít, hogy a városban pontosan hová is szeretne menni. Az alkalmankénti díjszabást a moszkvai elit tagjainak pénztárcájához alakították ki, a Porsche Cayenne esetében 2900 rubel, azaz 20 ezer forint, míg egy Maybach-fuvar 7500 rubelbe, vagyis 51 ezer forintba kerül.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5