Luxus jachtkikötőt építenek Bulgáriában

Címkék: kikötő, Bulgária, jacht

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ultramodern kikötő épül a tengerparti Ravdában. A bulgáriai marina várhatóan két-három éven belül készül el, mintegy 30 millió eurós költséggel.

Újabb taggal bővül az európai kikötők listája. Ezúttal a délkeleti térségben, pontosabban a bolgár tengerparton várható egy új, minden igényt kielégítő marina születése, mégpedig nem kis költséggel.

A Fekete-tenger partján fekvő Ravdában a tervek szerint két év múlva kerül átadása egy kikötő, amely iránt már most komoly az érdeklődés a tengeri hajósok részéről.

A Bulgáriában megépülő hajóközpont eddig dubaji és ciprusi üzletemberek figyelmét vonta magára, ami nem csoda, hiszen kedvező fekvése mellett kiváló paraméterekkel is rendelkezik majd.

A remények szerint két-három év múlva lesz kész a kikötő


A marina ugyanis 480 méterre nyúlik majd a tengerbe, és teljes területe több mint 24 ezer négyzetméter lesz. A népszerű üdülőhely, Ravda partjainál épülő nívós jachtközpontban összesen 450 hajónak alakítanak ki helyet. A férőhelyek felét a 30 méternél hosszabb vízi járművek számára alakítják ki.

A teljes marinaprojekt körülbelül 30 millió euróba, azaz 7,8 milliárd forintba kerül, és várhatóan két-három éven belül készül el.

A kikötő építése az "Emerald Resort" beruházás része, amely a befektetők elképzelései szerint az üdülőkomplexum vendégeinek tulajdonában lévő hajóknak ad majd otthont.

Az üdülőparadicsomot a kikötővel együtt legkésőbb idén ősszel kezdik el építeni, a szálloda mellett olyan további egységekkel, mint egy diszkó, éttermek, bárok, három teniszpálya, kosárlabdapálya és egy röplabdapálya. A modern infrastruktúrának köszönhetően a tehetős kikötővendégek nem csak egy hajójavító műhelyben orvosolhatják kedvencük problémáit, hanem az internetnek köszönhetően helyben végezhetik egyéb személyes ügyeiket, és a kikötői boltokban a pénzköltésre is lehetőségük nyílik.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5