Hogyan lehet jacuzzi tulajdonos?

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hogyan születik az ötlet, hogy masszázsmedencénk legyen? Mi alapján választunk? Hogy kerül hozzánk a jacuzzi? Tapasztalataikról és szolgáltatásaikról Kakucsi Zoltánt, a Spa Centrum vezetőjét kérdeztük.

A vágy, hogy masszázsmedencéje legyen, általában akkor jelentkezik a leendő tulajdonosnál, amikor először ül jacuzziban. "Szerelem első kipróbálásra" jellemzi a motivációt Kakucsi Zoltán, aki szerint a legtöbben barátnál, esetleg wellness szállóban találkoznak masszázsmedencével.

Akiben feltámad az érdeklődés, általában felméri, hogy milyen anyagi lehetőségei vannak, majd körülnéz a hazai piacon. Amit először tapasztal az az, hogy a távol-keleti áruk ezen a területen is olcsóbbak versenytársaiknál.
Ilyenkor azt célszerű végiggondolni, tanácsolja a szakember, hogy hosszú távon milyen minőséget érdemes választani. "Olyan ez, mint az autóvásárlás, és jó támpont lehet egy Mercedes, valamint egy kínai gyártmányú kocsi összehasonlítása".

Kevés a gond és sok az öröm a jacuzzival

A jacuzzi őshazája az Egyesült Államok, ezért forgalmaz a Spa Centrum kizárólag Reflections Spa medencéket. A céget felkereső vásárlókat tájékoztatják az összes kérdésről, ami érinti őket, hiszen általában a technikai paraméterekkel kapcsolatban nem tájékozottak, ugyanakkor az igényeikkel, és azzal, hogy évekre szólóan döntenek, tisztában vannak.

Az igények között az egyik legfontosabb, hogy hányan akarják használni a medencét, mert ez eldönti a méret kérdését. Beltéri jacuzzi esetén természetesen fontos az is, hogy amennyiben kész épületbe kerül, mekkorák a nyílászárók, ahol be kell férnie a medencének.

Ezért a megrendelés folyamatához tartozik a helyszín felmérése is, hogy a telepítésnél semmiképpen ne jelentkezzenek problémák. Ugyanakkor minden hagyományos ajtón beférő medencét is forgalmaznak, amit akár a sokadik emeleten is telepíteni lehet, ha máshogy nem, hát daru segítségével.

A szín és az extrák kiválasztása után előleget fizet a vásárló, a medence pedig Magyarországról, illetve Európából néhány nap, legfeljebb egy hét alatt megérkezik. Egyedi kívánságok esetén két-három hónap lesz a várakozás időszaka, mert Amerikában le kell gyártani a medencét, majd ide kell szállítani azt.

Maga a telepítés mindössze néhány órát vesz igénybe, és még aznap este kipróbálható a jacuzzi. A későbbi használat során sem kell bonyolult karbantartási feladatokat végezni, elég időnként a víz oxigénszintjét ellenőrizni, és a papírszűrőt tisztítani.

A háromhavonta esedékes vízcsere is könnyen elvégezhető bárki által, de kívánság alapján átalánydíjért a cég munkatársai a helyszínen megteszik ezt. Az üzemeltetés költségei alacsonyak, az energiafogyasztás árából, és havi néhány ezer forintos egyéb költségből áll.

Kakucsi Zoltán tapasztalatai szerint a hosszú (öt éves) garanciális időszakban ritkán jelentkezik probléma. A legtöbb ilyet telefonon keresztül is orvosolni lehet, mert a kezdő masszázsmedence-tulajdonos tapasztalatlanságából fakad.

A Spa Center munkatársai örömmel segítenek minden leendő és jelenlegi ügyfelüknek személyesen és telefonon is, de weboldalukon is sok hasznos információ megtalálható. Akár az üzemeltetéshez kapcsolódó tennivalókról is.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5