166 milliárdot veszíthet a bokszoló befektető

Címkék: dollár, Joe "Bokszoló" Lewis, tőzsde

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nagy gondban van a világ 369. leggazdagabb embere. A Joe "Bokszoló" Lewis néven ismert befektető 1 milliárd dollárt, azaz 166 milliárd forintot veszíthet a részvények árának csökkenésével.

A Bahamákon van a székhelye
Óriási veszteséggel számolhat a Bear Stearns pénzintézet egyik részvényese.

A milliárdosok rangsorában a 369. helyen álló Joe Lewis, akit sokan a "Bokszoló" jelzővel illetnek, csőd közeli állapotban igyekszik mindent megtenni a kárenyhítés érdekében.

A brit befektető akár 1 milliárd dolláros veszteséggel is számolhat, és jelenleg éppen az egyik legnagyobb amerikai befektetési bankkal tárgyal, amely még annak a tizedét sem ajánlotta a Bear Stearns-részvényekért, amennyit nemrégiben értek.

A bahamai székhelyű üzletember - bár nem éppen szerencsés időszakát éli a befektetések terén - biztosan nem kerül utcára a történtek miatt.

A mesés bahamai luxusrezidenciával rendelkező, híresen fényűző életet élő Joe "Bokszoló" Lewis köztudottan nem veti meg a drága holmikat, az azonban, hogy vagyona pontosan mekkora, már korántsem forog közszájon. Egyes becslések szerint 4-5 milliárd dollár, míg mások 2,5-re teszik.

A hetvenéves férfi saját futballcsapattal, mégpedig a Tottenham Hotspurrel is dicsekedhet, míg ő maga előszeretettel golfozik szabad idejében.

A Bokszoló nevet a dúsgazdag férfi nem csak a merész és váratlan üzleti húzásaival és lépéseivel érdemelte ki (amivel nem mellékesen dollármilliárdokra rúgón vagyont szerzett), de az ugyanezt a nevet viselő Joe Lewis nehézsúlyú világbajnok bokszoló is "névadói" között volt.

A londoni születésű férfi már korán kiemelkedő tehetséget mutatott az üzleti életben. Iskolai tanulmányait félbehagyva segített be szüleinek a családi cateringes vállalkozásban, amelyet hamarosan ki is kibővített.

Később luxuscikkekkel kereskedett, főként turistákat megcélozva termékekeivel.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5