Zenére ettek az ínyencek a Royalban

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Másodszor rendezték meg a "Zene Ínyenceknek" elnevezésű programsorozatot a Corinthia Grand Hotel Royalban. Az ötcsillagos szálloda egyedülálló párosításában a magyar zenekedvelők és külföldi diplomaták egyszerre élvezhették Wolfgang Amadeus Mozart válogatott műveit és a francia mesterszakács többfogásos menüjét.

Ismét megrendezték a Corinthia Grand Hotel Royalban 2007 novemberében hagyományteremtő szándékkal tartott “Zene Ínyenceknek” című zenés vacsorát.

Másodszor adott otthont a zenés vacsoraestnek a Royal

A ötcsillagos budapesti szálloda a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel karöltve azok igényét kívánja kielégíteni egyedülálló programsorozatával, akik amellett, hogy zenebarátnak tartják magukat, a kulináris élvezeteket sem vetik meg.

A március 13-án második alkalommal megszervezett est során Wolfgang Amadeus Mozart válogatott műveit tolmácsolták a Zeneakadémia nemzetközileg is elismert, díjnyertes növendékei, de a Royal Hotel séfje és csapata sem fukarkodott a különleges, a zene dallamaira komponált fogásokkal.

A Zeneakadémia díjnyertes növendékei játszottak

A zenés műsorszámokkal tarkított, válogatott borokkal kísért vacsora négy fogásból állt: füstölt bárányjava szeletek finom füvekkel ízesített pirítóskenyérrel és friss salátával, zsályával ízesített sütőtök sorbet, roston sült lazacderék korianderkéregben, paradicsomtortával és thai citromfű beurre, amelyet végül a vacsora fénypontja, az erdei gyümölcs creme brulée koronázott meg, friss eperrel és hangjegyekkel díszített, vékony csokoládészelettel.

Az est házigazdája Mr. Adrian Ellis, a Royal Hotel vezérigazgatója volt, aki Dr. Batta Andrással, a Zeneakadémia rektorával köszöntötte a vendégeket, akik között magyar zenekedvelők éppúgy akadtak, mint külföldi diplomaták.

A programsorozat sikerét mutatja, hogy a luxusszálloda már tervezi is a "Zene Ínyenceknek" harmadik rendezvényét, amely várhatóan 2008 májusában lesz.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5