Luxusszálloda nyílt Sárváron

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Megnyílt a sárvári Spirit Hotel Rogner Thermal Spa. Az ötcsillagos szálloda hivatalos megnyitóját májusra tervezik, addig "próbaüzemben", de teljes körű szolgáltatásokat nyújtva működik.

A szálloda 12 milliárd forintos beruházással, tisztán hazai tőkéből épült fel - mondta Nyírő Judit, a szálloda marketingmenedzsere.

Forrás: www.spirithotel.hu
A luxushotelben 22 medence van

Az ötcsillagos szálloda 273 egyedileg berendezett egy- és kétágyas szobával, köztük több lakosztállyal is rendelkezik, 1500 négyzetméter vízfelületű fedett fürdőrészlegében huszonkét élmény- és termálmedencét és saját gyógyászati részleget alakítottak ki.

Nyírő Judit elmondta, hogy az ötcsillagos hotel jelenleg 180 embernek ad munkát.

A beruházás Wicha József ingatlanvállalkozó és Bálintfy Gábor vállalkozó-ügyvéd érdekeltségi körébe tartozik. Közös cégük, a Terra Invest tevékenységét többmilliárd forintos projektek fémjelzik, például a Római Wellness Otthon lakópark, illetve az újpesti Európa Center Üzleti és Logisztikai Park.

Wicha József elmondta, hogy számításaik szerint 15 év alatt megtérülhet a sárvári befektetetés, hiszen a sárvári gyógyvíz és az új ötcsillagos szállodát körülvevő természetes környezet adottságai kiválóak.

A hotel a magas minőségi követelményeket támasztó osztrák Rogner-szállodalánc tagja. A szálloda hivatalos megnyitóját májusra tervezik, addig "próbaüzemben", de teljes körű szolgáltatásokat nyújtva működik.

Dénes Tibor, Sárvár polgármestere kifejtette, hogy a Rába-parti város már nyolcadik éve tudatosan és intenzíven támogatja a gyógyfürdőre és a wellness turizmusra alapozott fejlesztéseket. Ennek volt a része az új gyógy- és wellness fürdő megépítése is. Még nincs két éve, hogy átadták a négycsillagos, 223 szobával rendelkező Park Inn Hotelt, most pedig egy új ötcsillagos szállodával gazdagodott a település.

A polgármester elmondta, hogy tovább szeretnék növelni a szálláslehetőségek számát, a jelenleg 3300 fős szállodai kapacitást 4 ezer fölé emelhetik, az önkormányzat újabb szállodaépítés lehetőségeiről tárgyal.

A gyógyfürdő évente 472 ezer vendéget fogad, de a magas színvonalat képviselő szállodák, a Spirit, a Park Inn és a Danubius Thermal Hotel is saját gyógyfürdő- és wellness részleggel rendelkeznek.

"Szeretnénk egy 3,5 milliárd forintos fejlesztéssel bővíteni a gyógyfürdőt, reményeink szerint a következő 10 évben mintegy 200 milliárd forintnyi idegenforgalmi fejlesztés valósulhat meg a városban" - mondta Dénes Tibor.
MTI-Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Astoria Szálló

Astoria Szálló

Százéves az Astoria Szálló

Száz éve, 1914. március 14-én nyitotta meg a kapuit a budapesti Astoria Szálló, amely a centenáriumi évben kiállításokkal, kulturális és gasztronómiai programokkal és nyitott napokkal várja a látogatókat.

Per Se

Per Se

Higiéniás gondok három Michelin-csillag alatt

Leszerepelt a februári higiéniai vizsgálaton New York egyik legdrágább étterme.

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5