Luxusszálloda nyílt Sárváron

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Megnyílt a sárvári Spirit Hotel Rogner Thermal Spa. Az ötcsillagos szálloda hivatalos megnyitóját májusra tervezik, addig "próbaüzemben", de teljes körű szolgáltatásokat nyújtva működik.

A szálloda 12 milliárd forintos beruházással, tisztán hazai tőkéből épült fel - mondta Nyírő Judit, a szálloda marketingmenedzsere.

Forrás: www.spirithotel.hu
A luxushotelben 22 medence van

Az ötcsillagos szálloda 273 egyedileg berendezett egy- és kétágyas szobával, köztük több lakosztállyal is rendelkezik, 1500 négyzetméter vízfelületű fedett fürdőrészlegében huszonkét élmény- és termálmedencét és saját gyógyászati részleget alakítottak ki.

Nyírő Judit elmondta, hogy az ötcsillagos hotel jelenleg 180 embernek ad munkát.

A beruházás Wicha József ingatlanvállalkozó és Bálintfy Gábor vállalkozó-ügyvéd érdekeltségi körébe tartozik. Közös cégük, a Terra Invest tevékenységét többmilliárd forintos projektek fémjelzik, például a Római Wellness Otthon lakópark, illetve az újpesti Európa Center Üzleti és Logisztikai Park.

Wicha József elmondta, hogy számításaik szerint 15 év alatt megtérülhet a sárvári befektetetés, hiszen a sárvári gyógyvíz és az új ötcsillagos szállodát körülvevő természetes környezet adottságai kiválóak.

A hotel a magas minőségi követelményeket támasztó osztrák Rogner-szállodalánc tagja. A szálloda hivatalos megnyitóját májusra tervezik, addig "próbaüzemben", de teljes körű szolgáltatásokat nyújtva működik.

Dénes Tibor, Sárvár polgármestere kifejtette, hogy a Rába-parti város már nyolcadik éve tudatosan és intenzíven támogatja a gyógyfürdőre és a wellness turizmusra alapozott fejlesztéseket. Ennek volt a része az új gyógy- és wellness fürdő megépítése is. Még nincs két éve, hogy átadták a négycsillagos, 223 szobával rendelkező Park Inn Hotelt, most pedig egy új ötcsillagos szállodával gazdagodott a település.

A polgármester elmondta, hogy tovább szeretnék növelni a szálláslehetőségek számát, a jelenleg 3300 fős szállodai kapacitást 4 ezer fölé emelhetik, az önkormányzat újabb szállodaépítés lehetőségeiről tárgyal.

A gyógyfürdő évente 472 ezer vendéget fogad, de a magas színvonalat képviselő szállodák, a Spirit, a Park Inn és a Danubius Thermal Hotel is saját gyógyfürdő- és wellness részleggel rendelkeznek.

"Szeretnénk egy 3,5 milliárd forintos fejlesztéssel bővíteni a gyógyfürdőt, reményeink szerint a következő 10 évben mintegy 200 milliárd forintnyi idegenforgalmi fejlesztés valósulhat meg a városban" - mondta Dénes Tibor.
MTI-Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5