Milyen az idei ékszerdivat?

Címkék: luxus, ékszer, óra, Hungoro, arany, gyémánt

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Magyar szakiskolások és világhírű andalúz ékszerészek is megmutatják, mit gondolnak a csillogás divatjáról. Az ötödik Hungoro Nemzetközi Ékszer és Óraszalon első napján jártunk, ahol kiderült, milyen trendek lesznek 2008-ban az órák és ékszerek világában.

Forró hangulatú show-val nyitotta meg kapuit a Hungoro, ahol a díszvendég andalúz ékszerészek mutatták be termékeiket. A Syma rendezvényközpontban vasárnapig tart a nemzetközi kiállítás, ahol méregdrága luxusékszerek, órák és dizájntermékek egyaránt láthatók. Az érdeklők szemügyre vehetik a jövő ékszerészeinek munkáit, illetve olyan különlegességeket is, mint az olasz acél ékszerek.

Egy Caprice-tárló

Kiemelt vendége a jubiláló Hungorónak a Caprice International, melynek Szentendrén készülő ékszereit és óráit csak itt, a kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők. A Caprice Európa legnagyobb gyémánt- és ékszerközpontja, jelentőségüknek megfelelő helyen, a bejárathoz közel található standjuk. Ez nem csak az egyik legnagyobb, hanem talán a legszebb is, a vágott virágok, a bőr bútorok és a fa tárlók élő anyaga kiemeli az ékszerek szépségét.

Munkatársukkal beszélgetve kiderült, hogy nem csak fontos számukra a magyar piac, de a legtöbb hazánkban készülő termék itt is kel el. Az Andrássy úton lévő üzletükben várják a luxusra vágyó vásárlókat.

Hasonlóan színvonalas standdal várja az érdeklődőket a Varga Design is a bejárat közelében. Termékeik közül kedvenceink, a szecessziós világú, levelet formázó ékszerek különösen jól mutattak a tárlókban. A kiállításra ugyanis azt találták ki, hogy ékszereiket lakkal kezelt uszadékfa-darabokon mutatják be.

A kirakat mögött valódi üzletek köttetnek

A legnagyobb, hátrébb elhelyezkedő standnál találkozhattunk annak a nyolc córdobai cégnek a képviselőivel, akik a díszvendég, a Córdobai Ékszer, Ezüst és Óraművesek Szövetségének tagjai. A világhírű andalúz ékszeripar ezer cégét tömöríti ez a szervezet, 45 millió eurós ékszerexportot bonyolítanak le több mint 70 országban.

A tradicionálistól a modern stílusig terjed termékpalettájuk, kedvező ár-érték arányú termékeik nagyon népszerűek.

Ezt igazolta standjuk is, ahol már az első, zömében szakmát felvonultató napon is igen nagy volt az élet.

Minden bizonnyal remek üzletek köttettek az előre bejelentett megállapodáson túl is, amit a hazai Nemesfémművesek Országos Ipartestületével kötöttek.

 

 

1.  Milyen az idei ékszerdivat?
2.  Dizájnórák és acél ékszerek

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5