Pocakos bombázók

Címkék: terhes, kismama, Náray, Formes

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sütő Emese

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A terhességet ma már számos kismama éli meg igazi nőként, hátat fordítva a kinyúlt tréningek és előnytelen otthonkák világának. A hiú pocakosok éppúgy viselhetnek egy csábító estélyi Náray-kreációt, mint szexi, vörös esküvői ruhát.

A 21. század nem csak hatalmas választékkal kényezteti el a terhes, ugyanakkor divatbolond nőket, hanem egyúttal fokozott megfelelési kényszert is ró rájuk. A tévéből, újságokból híres kismamák sokasága villantja mosolyát a kamerákba, kerek pocakkal is szexisen, jól fésülten és kifejezetten dögös ruhában.

Mindez - amellett, hogy elvileg követendő példa is - azt mutatja, hogy ma már nem egyszerű a "kettő helyett eszem" és "fő a kényelem felkiáltással" el- vagy inkább szabadjára engednünk magunkat. Bár a kismamaruha köztudottan drága mulatság, hiúságunk érdekében nem árt beruházni legalább néhány nőies darabra.

Forrás: www.formes-ie.com
Francia sikk Magyarországon


A francia Formes cég kifejezetten kismamákat igyekszik ellátni minőségi, sikkes és nem utolsó sorban divatos modellekkel. Krulik Dóra, a márka hazai forgalmazója elmondta, az általuk kínált ruhák alapanyaga nagyrészt pamut, len (vászon, kötött), szatén, illetve selyem.

Az aktuális kollekció modelljei (amelyek ára 2500-tól 90 ezer forintig terjed) között találunk hosszú és rövid nadrágot, szűk szabású, rafinált vagy teljesen egyenes szabású szoknyákat, rövid zakót, kardigánt, kiegészítőként pedig öveket és sálakat választhatunk a formák hangsúlyozására.

"Az idei tavaszi-nyári kollekció színvilága jellemzően a fehér, szürke, lila, drapp, khaki és a fekete" - meséli az üzlet tulajdonosa, így az éppen gyermeket váró hölgyek megnyugodhatnak, terhességük alatt sem kell majd nélkülöziük a trendi színeket. Krulik Dóra elmondta, hogy a negyed évszázada alapított, világszerte mintegy 70 üzlettel rendelkező Formes alapkoncepciója a szép, nőies formák kiemelése és a pocak hangsúlyozása.

"Fontos, hogy mindig az eredeti méretet kell figyelembe venni, mert ruháink különböző pocakbővítési megoldásaikkal kényelmesen igazodnak a baba növekedéséhez" - árulta el az édesanya, aki maga négyszeresen  tesztelte a ruhákat (első terhességénél, Párizsban szeretett bele a Formes akkori kollekciójába).

Arra a kérdésre, hogy a nőies kismamaruhákat vagy a kényelmesebbeket kedvelik-e jobban a terhes nők, Krulik Dóra azt válaszolta, nagy igény van az elegáns estélyi öltözetekre éppúgy, mint a sportos, minőségi ruhákra.

Az üzlettulajdonos úgy véli, nagy tapasztalatának köszönhetően utánozhatatlan anyag- és szabásvonalakkal teszi kényelmessé a kilenc hónapot, mégpedig az elejétől a végéig. "Ruháink nem csak a terhesség első hónapjától az utolsóig hordhatóak, hanem a kisbaba születése után is."

Náray Tamásnál rendszeresen vásárolnak kismamák


A divattervezők is gondolnak a kismamákra

Náray Tamás szerint általában azoknak a terhes magyar nőknek fontos, hogy állapotosan is kifogástalanul nézzenek ki, akik nem várandósan is igényesek a megjelenésükre."Nem csak beszélhetünk, hanem kell is beszélnünk a kismama divatról, hiszen ugyanúgy változik ez is, mint a divatipar többi ága" - állítja a magyar tervező, aki úgy véli, az áll jól a terhes nőknek, ha bátran megmutatják magukat.

Náray Tamás kérdésünkre válaszolva elmondta, viszonylag keveset tervez személyre szabottan, várandós vendégei inkább a kollekcióból válogatnak. A divattervezőnél, egy-egy kismama kreáció beszerzése kapcsán, olyan híres ügyfelek fordultak már meg, mint Fonyó Barbara, Szinetár Dóra vagy éppen Bartha Sylvia.

A magyar sztárok egyik kedvenc kreátora az általa megálmodott legexkluzívabb kismamaruhájaként azt a nagy értékű, teljesen átlátszó, púderrózsaszín, muszlin nagyestélyit említi, amelyet Swarovski-kristályok ékesítettek.

Míg sokan kidobott pénznek tartják, hogy drága kismamaruhára költsenek, Náray Tamás szerint a várandósság a nők életének egyik legszebb időszaka, és mint ilyen, "érdemes arra, hogy exkluzív ruhákat válasszunk".

Aki amúgy megengedhetné magának, de sajnálja rá a pénzt, ne is akarjon luxusmárkát, designer-ruhát, akármilyen átalakíthatóságot ígér a tervező" - véli Náray, hozzátéve, ebben az esetben érdemes inkább a Tescóból ruhát választani, ami olcsó.

 

 

1.  Pocakos bombázók
2.  Terhesen is szexin

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5