350 millió forintot nyert lóversenyen a nagypapa

Címkék: lóverseny, milliomos

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Szerény körülmények között élő nagypapa a brit lóversenyzés egyik legszerencsésebb rajongója. A 60 éves Freddie Craggs fogadószelvényével 1 millió fontot nyert, azt azonban nem tudja még, mihez kezd ennyi pénzzel.

Nem örül a nyilvánosságnak
Szegény sorban élő nagypapára mosolygott rá Fortuna, a nagy-britanniai Yorkshire-ben. Freddie Craggs, akinek egykori fuvarozási cége ellen 20 éve már csődeljárást is kezdeményeztek, rendszeresen lóversenyekre járt, ahol fogadásokat kötött az induló lovakra.

A férfi tippjei olyannyira pontosnak bizonyultak, hogy a szelvénnyel 1 millió fontos, azaz 350 millió forintos főnyereményt ütött meg.

Craggs, miután a William Hill egyik sportfogadó irodájában megtudta, mekkora szerencséje volt, elment megünnepelni barátaival 60. születésnapját, ahol egy szót sem szólt a történtekről.

"Nem sejtettük, hogy egy milliomossal vacsorázunk. Csak másnap reggel árulta el" - meséli John Pitt, a nyertes egyik jó barátja.

A háromgyermekes, elvált férfi persze nem csak sportfogadással tölti az idejét, tisztes polgári foglalkozása ugyanis trágyaügynök. A nagypapa pár éve elhunyt szülei lakásába költözött, ahol mindeddig viszonylagos szegénységben, szűkösen teltek napjai. Legalábbis mindeddig. "Fogalma sincs, mire költse a nyereményt, nagyon csendesen él." - nyilatkozta a nyertes sógornője, Hilary Craggs, kiegészítve azzal, hogy egész biztosan jó időbe telik majd, míg rokona egyáltalán felfogja majd, mekkora szerencse érte.

Deluxe Magazin      

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5