Szerelmi bánat miatt lopott a sztár

Címkék: Egyesült Államok, botrány, Bai Ling

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Magazinokat és elemeket akart ellopni egy üzletből Bai Ling a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren. A kínai születésű egyesült államokbeli színésznő elismerte, hogy nem akart fizetni, és azt mondta, szerelmi bánata miatt lett bolti szarka.

Forrás: EPA
Elfelejtett fizetni
A 37 éves sztár a vádak szerint celebmagazinokat és néhány elemet akart elemelni az üzletből. A tett azért is érthetetlen, mert az áru értéke, amelyet a színésznő nem kívánt kifizetni, összesen 16 dollárra tehető.

A színésznőnek március 5-én kell felelnie a bíróságon bolti lopás miatt, mondta Jim Holcomb, a Los Angeles-i rendőrség őrmestere az AFP hírügynökségnek.

"Ling kisasszony együttműködött a hatóságokkal, és elismerte, hogy fizetés nélkül akart távozni a helyszínről."

A híresség valószínűleg nem anyagi megfontolásból felejtette el rendezni a számlát, hiszen a számos filmszerepnek köszönhetően nem küzd megélhetési problémákkal.

Bai Ling 1991-ben költözött az Egyesült Államokba, és epizódszerepeket játszott többek között A Holló és az Anna és a király című filmekben, illetve szerepelt a Lost című sorozatban is.

A színésznő úgy nyilatkozott, hogy szerelmi bánat miatt lett bolti szarka. A lopás ugyanis éppen Valentin-napon történt, és a sztár állítása szerint a közelmúltban szakított vele a barátja, emiatt érzelmileg meglehetősen zavarodott állapotban volt.

Nem Bai Ling az egyetlen híresség, aki hatalmas vagyona ellenére megfeledkezik a fizetésről. Jennifer Lopez egy limuzincég szolgáltatásait mulasztotta el honorálni.

A cég hét napon keresztül furikázta a díva férjét, Marc Anthony-t, testvérét, Linda Lopezt, stylistját, Ken Pavest és más alkalmazottait.

A járművek bérleti díját, valamint a sofőrök bérét a mai napig nem sikerült kiegyenlíteni. A multimilliomos énekesnőt hiába kereste többször is az elmúlt hónapban a luxusautókat bérbeadó cég telefonon, még egy dollárt sem sikerült kisajtolniuk a 16 ezer dollárra (2,8 millió forint) rugó számlából.Deluxe Magazin


 

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5