Egymilliárd dollárt akar a Meztelen Cowboy

Címkék: per, New York, Egyesült Államok, Mars

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Beperelte a Meztelen Cowboy, New York egyik "turistalátványossága" az édességipari Mars konszernt védjegye lenyúlásáért.

Robert Bruck, aki fehér cowboykalapban és -csizmában, alsógatyáját egy szál gitárral takarva penget nap mint nap a Times Square-en, megbízható idegenforgalmi látványossággá küzdötte fel magát a New York látogatóinak körében.

Forrás: www.citizen.co.za
Ellopták az imázsát

Kicsit morcos lett tehát, amikor a Mars édességipari vállalat marketingesei új hirdetésükben kreatívan átvették a védjegyét, és saját M and M cukorkájukat öltöztették "Meztelen Cowboy" jelmezbe.

Az alsónadrágban, csizmában és kalapban gitározó animált édességről szóló reklámmal pedig éppen a Time Square-en található boltjukban lepték meg a vásárlókat - írta a The New York Post.

Robert Bruck se volt rest, egyenesen a bírósághoz fordult, és jogi képviselői tanácsára több mint egymilliárd forintnyi összegnek megfelelő kártérítési igényt nyújtott be. A "Meztelen Cowboy-imázs" 37 éves büszke védelmezője így érvelt: "Mindenem, amim van, a gatyóm. Marketing szempontból ez a legremekebb dolog, amit valaha kitaláltak. Ellenállhatatlan."

A Mars egyelőre nem kommentálta a történteket, csupán csöndben visszavonulót fújt: a új cukorimázs eltűnt két hirdetőtábláról.

MTI-Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5