Hogyan találjunk milliomos társat az interneten?

Címkék: milliomos, gazdag, elit, Európa, Kína, Egyesült Államok

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Milliomos társat találni nem egyszerű feladat, azonban akkor sem kell feladni a reményt, ha nem sikerül személyesen a felső tízezer tagjai közé férkőznünk. A Forbes magazin számos olyan internetes társkereső oldalt mutatott be, amelyek segítségével egymásra találhatnak az elfoglalt milliomosok és a magasabb életszínvonalra vágyó felhasználók.

Katalógus gazdag üzletembereknek

Korábban már ismertettünk bizonyos trükköket, amelyeket bevetve egy kis szerencsével felhívhatjuk magunkra az egyedülálló milliomosok figyelmét. A hölgyek azonban jóval előnyösebb helyzetben vannak, mint az anyagi támogatásra vágyó urak, ugyanis a dúsgazdag nők kisebb számban vannak jelen az internetes társkereső oldalakon.

Forrás: deluxe.hu
Nem szép, de gazdag

Léteznek olyan high end közösségi oldalak, ahová a milliárdosok közül sem kerülhet be mindenki, a társkeresők általában viszont kisebb anyagi ráfordítással mindenki által elérhetők.

A milliomos társközvetítő oldalak állítólag megbízható szolgáltatásokat nyújtanak, és azoknak a tehetős embereknek próbálnak segíteni, akiknek üzleti ügyeik miatt nincs elég idejük ismerkedni, klubokba járni és egyéb társadalmi eseményeken részt venni, mondta Steven Pasternack, a Miami központú Sugardaddie.com igazgatója.

"Azoknak, akik rengeteget dolgoznak, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb egy katalógust átnézni az irodában." Az internetes társkeresés ára 20 dollártól egészen havi több ezer dollárig terjed, attól függően, hogy az anyagi előnyöket remélők vagy az unatkozó milliomosok közé tartozik a látogató.

Az oldalakon igazgatók, hírességek és élsportolók is megtalálhatók, a hírek szerint például néhány hónapra Charlie Sheen is regisztrált a MillionaireMatch-re, ahol a tagok személyazonosságát a legnagyobb titok övezi.

Bár az oldalak ismertetőjében legtöbbször a közös érdeklődési kör szerepel, minden tag tisztában van azzal, hogy a felhasználók nemcsak a romantika miatt regisztrálnak. 

Álmilliomosok és cukros bácsik

A kaliforniai MillionaireMatch.com nevű oldalt a Szilíciumvölgy egyik  üdvöskéje hozta létre, saját példáján okulva. Az üzletember ugyanis annyira sok időt töltött munkával, hogy egyáltalán nem jutott ideje kikapcsolódásra és "vadászatra". Az oldalnak mára 1 millió regisztrált tagja van. Akinek az éves jövedelme eléri a 150 ezer dollárt (27 millió forintot), megkapja a "milliomos" besorolást.

A beszédes nevű Sugardaddie.com (cukros bácsi) elnevésű oldal 2002-ben alakult. 250 ezer tagja van, többek között vezérigazgatók és Playboy-modellek. A honlap már a nyitólapon egyértelművé teszi, hogy orvosokat, jogászokat, üzletembereket, szép, okos hölgyeket és modelleket lát szívesen (a legutóbbiaknak egyébként nem kell okosnak lenniük).

Forrás: www.forbes.com
Nemcsak cukros bácsiknak 

Az illusztrációkon ennek megfelelően kopaszodó, jól öltözött üzletemberek és modellek szerepelnek. A Sugardaddie.com a bemutatkozó szöveg szerint olyan "ambiciózus és attraktív" emberek gyülekezőhelye, akik egy bizonyos életstílust szeretnének folytatni, és ha ezt egyelőre nem tehetik meg, a legegyszerűbb, ha olyan partnert találnak, aki eleve ezen az életszínvonalon él.

Az oldal férfitagjainak éves jövedelme 100 ezer dollárnál (18 millió forintnál) kezdődik, és mintegy nyolcszor annyi hölgy regisztrált, hogy kifogjon egy igazán jó partit.

A vastag pénztárcával rendelkező partnerek iránt természetesen a világ minden részén nagy a kereslet. Nincs ez másképp Kínában sem, ahol a QQ.com Love tagjai reménykedhetnek egy jövedelmező kapcsolat kialakulásában.
Az európai hozományvadászok a párizsi székhelyű Meetic.com nevű oldalon kereshetnek milliomos társat. A 2001-ben alapított site-on több mint 20 országból regisztráltak. 

Hasonló a svájci Be2 oldal is, ahol a tagoknak online személyiségtesztet kell kitölteniük, és ez alapján ajánlanak nekik partnert. Az alapszolgáltatások ingyenesek, de érdemi tagság csak havi tagsági díjjal vehető igénybe.

A kaliforniai Amigos.com oldal eredetileg tehetős latin szeretők felkutatására jött létre. Az oldalon több mint 700 magyar regisztrált tag van, többek között egy magyar popegyüttes egyik frontembere is elhelyezte fényképét a kapcsolatra vágyók között.Deluxe Magazin

 

 

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Nagy Imre | 2010. március 13., szombat 17:38:35

Érdeklődéssel olvastam cikküket és érdekelődnék nem tudnának-e nekem valamilyen hasonló magyar oldalt ajánlani ahol gazdag hölgyek társat keresnek maguknak.

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5