Luxusbiciklit kapott barátnőjétől Jennifer Aniston

Címkék: Jennifer Aniston, Chanel, luxus, bicikli

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A biciklizést tűzte ki legújabb céljául Jennifer Aniston. A sportos színésznőt legjobb barátnője, Courteney Cox elhatározásában egy 12 ezer dolláros Chanel luxusbiciklivel erősítette meg.

Jennifer Aniston köztudottan szereti a szabadidős tevékenységeket, amelyek közé mostanában a biciklizést is felvette.

Karban tartja magát

A sportos színésznő legújabb célkitűzése, hogy kétkerekűvel barangolja be a környéket, amit nem csak a kikapcsolódás miatt tart jó ötletnek, hanem véleménye szerint testedzésként sem utolsó.

A Jóbarátok egykori színésznőjét elhatározásában volt szereplőtársa és egyben legjobb barátnője is támogatja. Olyannyira, hogy Courteney Cox mélyen a zsebébe is nyúlt, és egy Chanel-biciklivel lepte meg Jennifer Anistont.

A 12 ezer dolláros, vagyis 2,2 millió forintos drótszamár igazi, sztárhoz méltó darab. A világhírű divatház neve által fémjelzett, sikkes bicikli ülése a legfinomabb bőrborítást kapta. A 16,5 kilós "járgány" nyeregtáskán természetesen ott díszeleg a Chanel közismert "CC" logója. A limitált példányszámban készülő bringa extrái között a steppelt bőrülés és a nyolc sebességes agyváltó is szerepel.

"Courtney két hete küldte el Jennifernek az ajándékot, aki imádja. Azóta állandóan használja" - nyilatkozta a jó barátnők egyik közös ismerőse.

Jennifer Aniston, bár a szerelemben nem igazán szerencsés, az alakjára és az üzleti sikereire egyáltalán nem panaszkodhat. A hibátlan alakúnak tartott színésznő egyike a legfelkapottabb hollywoodi színésznőknek, ráadásul reklámarcként is igencsak foglalkoztatott.

Filmenként mintegy 10 millió dollárt (1,8 milliárd forintot) tehet zsebre, és a Jóbarátok című sorozat még mindig évi 70 millió dollárral (12,7 milliárd forinttal) növeli a bevételeit.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5