Kételkednek Tom Cruise apaságában

Címkék: botrány, per, Tom Cruise, könyv

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Tom Cruise azzal fenyegetőzik, hogy 50 millió dollárra perli nemrégiben megjelent életrajzának szerzőjét. A botránykönyv többek között a színész és a Szcientológia Egyház együttműködésének részleteit tárja a nyilvánosság elé.

Andrew Morton Tom Cruise: An Unauthorized Biography (Cenzúrázatlan önéletrajz) című könyve január 15-én jelent meg az Egyesült Államokban, annak ellenére, hogy a színész és a Szcientológia Egyház számos kísérletet tett, hogy megakadályozza a publikációt.

Tom Cruise szerint a könyv szerzője hazudik

Andrew Morton, aki korábban Diana hercegnő életéről is írt egy könyvet, többek között azt állítja, hogy Cruise a Szcientológia Egyház céljainak megfelelően rendezte be az életét, és rendszeresen konzultál az egyház vezetőjével, számolt be a Daily Mail.

A színész ügyvédje különösen azt a passzust kifogásolta, amely szerint néhány fanatikus szcientológus meg van győződve arról, hogy a színész Suri nevű lánya tulajdonképpen egyházuk néhai alapítójának, L. Ron Hubbard spermájából származik.

Az ügyvéd a lapnak azt nyilatkozta, hogy Cruise nem olvasta a könyvet, de értesült a tartalmáról, és hazugságnak minősítette Morton állításait. Szerinte a szerző nem végzett alapos munkát, ugyanis sem a színész családtagjaival, sem a közvetlen munkatársaival nem készített interjúkat, és még a sztár olyan közeli barátait sem kereste fel, mint a Beckham-család vagy Jennifer Lopez.

A könyv kiadója, a New York-i St. Martin’s Press képviselője elmondta, hogy a szerző lelkiismeretesen utánajárt azoknak az információknak, amelyeket közölt, és végig szem előtt tartotta a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét, amikor elkészítette a színész portréját. A kiadó szerint az, aki veszi a fáradságot, hogy az elejétől a végéig elolvassa a könyvet, teljesen fair és lenyűgöző portrét kaphat a színészről. 

A könyvben további részletek kerültek nyilvánosságra Cruise-ék életvitelével kapcsolatban. Az író szerint Katie Holmes, a színész felesége gyakorlatilag még a házasság előtt beleegyezett abba, hogy a szcientológusok irányítsák az életét.

A dokumentum előírja a színésznő számára, hogy csakis szcientológus szakértőkhöz fordulhat, ha bármilyen kezelésre van szüksége, és ez az előírás vonatkozik leendő gyermekeire is.

A botránykönyv szerzője szerint a házassági szerződés létrejöttében igen nagy szerepe volt Katie Holmes ügyvéd apjának. Mr. Holmes egy olyan megállapodást "alkudott ki", amely szerint  minden házasságban töltött év 3 millió dollár (félmilliárd forint) formájában mutatkozik meg a színésznő bankszámláján.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5