Gazdagok és kövérek lennének a nők

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Szívesebben lennének a nők gazdagok és kövérek, mint szegények és csinosak, állítja egy amerikai felmérés. A többségnek inkább kellenének a dollármilliók, mint Jennifer Aniston hibátlan alakja.

Meglepő eredményt hozott egy internetes felmérés az Egyesült Államokban. A Woman's Day magazin és az AOL Body oldal online kérdőívét kitöltő nők több mint háromnegyede ugyanis azt állítja, hogy szívesebben vágna zsebre néhány millió dollárt és lenne kövér, minthogy Jennifer Aniston irigylésre méltó alakját elfogadja.
 
Aniston alakja mégsem olyan kecsegtető

A tesztet kitöltő minden negyedik nő vélte csak úgy, hogy a tökéletes test boldogítaná, míg háromszor ennyien inkább a sok pénzre szavaztak, még ha ez nem kevés plusz kiló kíséretében is hullana az ölükbe.

A mintegy 7 ezer nő megkérdezésével elvégzett felmérésből továbbá az is kiderült, hogy a hölgyek 75 százaléka tartja túlsúlyosnak magát, míg 30 százalékuk azt vallotta, "kényelmetlenül érzi magát testében és szégyelli azt".

Bár a válaszadók 37 százaléka egyenesen azt vallotta, leghőbb vágya, hogy vékonyabb legyen, meglepő módon, 78 százalék végül mégis inkább a milliomos lét mellett döntene, minthogy Jennifer Aniston külsejébe bújjon.

Pedig Tanya Mancini, a lap egészségrovatának szerkesztője szerint a színésznő tökéletes alany a felméréshez: "kidolgozott a teste, jó formában van, ugyanakkor nem úgy néz ki, mint aki halálra koplalja magát".

Jane Chestnutt, a Woman's Day főszerkesztője elmondta, szerinte a legtöbb nő úgy gondolja, eltenné a dollármilliókat, amiből aztán könnyen költhet személyi edzőre, és még pénze is marad.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5