Megszökött a rendőrök elől a milliomos bolti szarka

Címkék: botrány, per, milliomos, csalás, Egyesült Államok

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Továbbra is körözi a nagy-britanniai rendőrség azt a milliomost, aki bolti lopásokkal és csalással tett szert jelentős jövedelemre. Egyszer már majdnem sikerült letartóztatni, de elmenekült.

Forrás: www.dailymail.co.uk
Csalásból él luxusszínvonalon
A milliomos bolti szarka nemcsak lopásokból szponzorálta márkás öltözékeit és a luxuszállodákat, hanem pénzmosással és mások személyazonosságával való visszaéléssel is vádolják. Kevin Castle e-maileket tört fel, és jelentős összegeket emelt le számlákról.

A 42 éves férfit már 3 hónapja keresi a rendőrség. Októberben majdnem leartóztatták Nottinghamben, de akkor kijátszotta a rendőröket és elmenekült. Azóta folyamatosan felhívásokat tesznek közzé, és arra kérik az embereket, hogy azonnal jelezzék, ha felbukkan valahol.

A rendőrség információi szerint a milliomos csaló egy villamosmérnök vagy egy riasztók beszerelésével foglalkozó szakember.

Korábban egy "1st Global Enterprises" nevű cég elnökének adta ki magát, és járműveket bérelt, persze a számlákat nem rendezte. A rendőrség információi szerint mostanában ingatlanügynökként próbál meg hiszékeny ügyfeleket szerezni. 

A csaló milliomos ad a külsőségekre: azonosítását segítheti, hogy luxusmárkákat visel, általában Louis Vuitton, Armani és Versace ruhákban jár, és korábban rendszeresen mutatkozott a londoni elit által kedvelt helyszíneken. Többször látták a Ritz-ben és a Dorchester Hotelben is.

Általában luxusatókkal közlekedik, főleg Jaguárokon és Porsche Cayenne típusú autókon érkezik a szállodákba. A rendőrség feltételezése szerint naponta 500-1000 fontot (170-340 ezer forintot) szerez kétes ügyleteinek és karizmájának köszönhetően.

Nem Castle az egyetlen, aki piti bűnözéssel tett szert milliókra. Nagy-Britannia egyik leggazdagabb zsebtolvaját. Raymond Crockfordot három év börtönre és 470 ezer font megfizetésére ítélték.

A nyugdíjas korú milliomos saját tengerparti házában élt, amelynek értéke mintegy félmillió font (184,5 millió forint). Raymond Crockford emellett rendszeresen fizetett be exkluzív külföldi nyaralásokra, és 100 ezer fontos (37 millió forintos) megtakarítással is rendelkezett.

Crockford azt vallotta, a fényűző életmódot spanyolországi ingatlanbefektetéseinek, valamint a korábbi válása után járó "tartásdíjnak" köszönhetően engedhette meg magának, ám a rendőrség szerint mindezt a lopott zsákmányok eladásából finanszírozta.

A szekrényében mintegy 80 méregdrága öltönyt felhalmozó férfi akkor bukott le, amikor a rendőrség házkutatást tartott nála, miután ellopott három üveg brandy-t.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5