Gyári munkásként dolgozik a milliomoslány

Címkék: milliomos, lottó, Wales, nyeremény

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Fél éve milliomos egy walesi lány, mégsem hajlandó lemondani gyári munkájáról. Annie Owens 1,6 millió fontot nyert a lottón, de még mindig zsúfolt szobájában lakik, és nyereményéből idáig egy fillért sem költött.

Nem szállt el
Nyolcórás műszakban dolgozik még mindig az a gyári munkáslány, aki 1 655 605 fontot, azaz közel 568 millió forintot nyert a lottón fél éve Nagy-Britanniában.

A 21 éves Annie Owens még fél évvel ezelőtt ütötte meg a főnyereményt a szerencsejátékon.

Bár megengedhette volna magának, hogy a világ egyik távoli, egzotikus pontján töltse el napsütötte környezetben a karácsonyt, a walesi lány szülővárosában, milliomos létére szegényesen töltötte az ünnepeket.

A rögbiőrült fiatalt olyannyira nem változtatta meg a hirtelen jött gazdagság, hogy még egy új, kényelmes otthonra sem ruházott be.

Annie a mai napig anyjával, apjával és két testvérével él egy háromszobás morristoni házban. A dúsgazdag gyári munkás ráadásul a legkisebb szobát kapta, míg két bátyja és szülei a nagyobbakat foglalják el.

A szerencsés nyertes még saját autót sem vett, egy ismerőse veszi fel hajnali öt órakor és viszi el munkahelyére, ahol reggel nyolckor kezdi a műszakot. A lány azt állítja, annyira szereti életét és munkahelyét, hogy semmi pénzért nem váltana. Pedig a gyári robotért hetente "alig" 200 fontot, vagyis 69 ezer forintot kap, míg a befektetett nyeremény a fél év alatt már 40 ezer fontot hozott Annie Owensnek. A lány egyik leghőbb vágya jelenleg, hogy amint a bátyjai elhagyják a családi fészket, átvihesse ruháit az ő szobájukba.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5