Kristályban sült pirítós

Címkék: high-tech, ékszer, Salton, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy igazi high end otthonban a legapróbb részletek is a legnagyobb luxust hivatottak jelképezni. A Salton nevű cég nemrég egy Swarovski-kristállyal díszített kenyérpirítót dobott piacra, amely ezentúl a prémium kategóriás konyhák kihagyhatatlan tartozékának számít.

A Russell Hobbs által tervezett konyhai eszköz csak limitált példányszámban került piacra, összesen 500 darabot gyártottak belőle.

Forrás: www.bornrich.org
Nem tud sokat, de szép

A pirító üvegből és rozsdamentes acélból készült, és minden darabot legalább 200 Swarovski-kristály díszít. A konyhai berendezés egyébként hétköznapi "társaihoz" hasonló teljesítménnyel és funkciókkal rendelkezik, például szabályozható a pirítás erőssége, és a háziasszony kiveheti a morzsák részére fenntartott külön tálcát is, ha takarításra kerül a sor.

Az egyidejűleg két szelet pirítós elkészítésére alkalmas berendezés ára  300 dollár, azaz 52 ezer forint. Rossz hír, hogy a magas árkategóriás eszközzel csak teljesen hétköznapi pirítóst készíthetünk, olyat, amilyen bármilyen más, néhány ezer forintos berendezéssel.

Azok, akik úgy érzik, hogy ez az ár egy kissé túlzás, de ragaszkodnak a dizájnhoz és a minőséghez, egy olcsóbb, szintén limitált szériás megoldást is választhatnak. A Salton 3333 darab csökkentett árú terméket is piacra dobott.

Olcsóbb alternatívát jelent a Siemens 149 euróba, azaz 38 ezer forintba kerülő innovatív kenyérpirítója, amely a Porsche formatervezőinek köszönheti impozáns külsejét. Ez a kenyérpirító egyébként jóval többet tud, mint kristályokkal díszített társa, például a pirítás idejét és a hőmérsékletet is szabályozza, a legutolsó beállításokat eltárolja és feltünteti  az LCD-kijelzőn. A műszaki eszközök Swarovski-kristályokkal való díszítése egyébként egyre nagyobb divat: A Philips legutóbb egy hasonlóan díszített szív alakú medálba épített pendrive-ot.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5