Milliárdokért hipnotizál a fitneszguru

Címkék: brit, hipnotizőr, Paul McKenna, milliomos

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Összesen akár 23 millió fontot is kereshet új amerikai műsorával egy brit hipnotizőr. A fogyasztómesterként is elhíresült Paul McKenna a Discovery Channellel kötött hároméves szerződést, hogy felvegye a harcot az amerikaiak elhízása ellen.

Paul McKenna neve ismerősen cseng még a világ legnagyobb sztárjainak fülében is, akik közül számos híresség (Robbie Williams, Geri Halliwell és Alyssa Milano) fordult már meg privát rendelésen a fogyasztóguruként és életvezetési tanácsadóként is bizonyított hipnotizőrnél.

Zsírt éget

A brit tévés sztár 1993-as műsorát "Paul McKenna hipnotikus világa" (The Hypnotic World of Paul McKenna) címmel 42 ország 200 millió lakosa követte figyelemmel.

A szigetországi diétakirály most az amerikaiak lefogyasztását tűzte ki célul, persze nem pusztán emberbaráti szeretetből. A Discovery Channellel kötött hároméves szerződést, amely egyes becslések szerint a következő néhány évben akár 23 millió fonttal, vagyis 7,9 milliárd forinttal is növelheti bankszámláját.

Bár a csatorna évente csupán 5 millió fonttal, azaz 1,7 milliárd forinttal díjazná a fitnesz életmódra ösztönző szakember tévés munkáját, a műsor website-járól letölthető "lépésről lépésre" programok jogdíja további szerény 2,5 millió fonttal, vagyis 860 millió forinttal gyarapítaná a hipnotizőr bevételeit. A hipnotikus módszerekkel sikert arató 44 éves tévés személyiség további komoly összegekre számíthat, ha a legsikeresebb könyve, az I Can Make You Thin (Én lefogyaszthatlak) alapján készült sorozatot az Államokon kívül is műsorra tűzik majd.

Deluxe Magazin 

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5